55deniz-akbulut başka ne gibi şikayetleriniz vardı ? Benimde sabahtan beri bebeğin hareketleri az ve çok sık istifra ettim. Nst ye baktılar ama normal sancılar çıktı dedi ebe acil doktoru da kanında enfeksiyon var dedi. Sabah gideceğim kendi doktoruma
Kızlar suyum fazlaymış
55deniz-akbulut sag saglim kucağına alirsin inşallah. Şu fazla diye mi hemen dogum yaptın başka sebeb neydi ki
Ozge56 yok bebegin harketleri azaldı suni sancı taktılar kalp atışı 40 a kadar düştü hemen sezeryana aldılar
Sen5155 ishal kusma belden karına vuran agrı
55deniz-akbulut ay şuan bende öyleyim ve benim de suyum fazla
55deniz-akbulut yaa aynı gibi. Peki kanamanız ya da çatınızda açılma var mıydı ?
Sen5155 bende ayniyim korkuyorum şuan yerimde bile duramıyorum
Sen5155 ilçede oturuyorum merkez ile aram 2 saat lavabodan çıkamadım ki o yolu nasil gideceğimi düşünüyorum
Sen5155 aşırı derecede kusma ve aşırı derecede ishal 2 saatte 4 kez kıyafet değiştim
Sen5155 araç var da su gibi ishal tutamıyorum bu doğum işareti mi
Sen5155 şuan hareketleri var bebeğin hissediyorum ama durumun birden bire böyle olması beni çok korkuttu ilk gebeliğim bugün geldim annemlerden eğer annemde olsaydım çoktan gitmiştim hastaneye
55deniz-akbulut hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah evladınızı 🤲🏻🌺
55deniz-akbulut Nerak etme bnde 35. Haftada doğum yaptım biraz kuvezde kldi ama suan 2.5 yaşında bıcır bıcır bir oğlum var. Stres yapmayın yani Allahin izniyle hersey güzel olacak 😍
Sen5155 sırtımı lavabonun duvarına yaslanmış battaniye ile oturuyorum geceden beri şuan patates hasladim belki iyi gelir ne yapacağımı bilmiyorum