Mustafayigitvebeytugannesi Hamileanne kız bende üç çocukla dışarı çıkarken eşime önce sen iki çocukla çık arabaya bin ben üçüncüyle gelirim diyorum 😅😅
Sahradmla Mustafayigitvebeytugannesi 23 yaşındayım 2018 yılında evlendim bende evlendigim gibi hamile kalmışım ilk kızımı 2018 ikinci kızımı 2021 3. Kızımda Ekim’de gelicek 😂😂😂
Tmtugbaa Mustafayigitvebeytugannesi ahhahahahaha canım ben kendim için diyorum sen dğzenini daha iyi bilirsin
hulyaca Irmakozcan maşallah ne güzel 😍benim 3 numara daha belli değil. 2 kızım var bakalım diğer ay belli olacak inşallah 🥰
Zeyzey055 Mustafayigitvebeytugannesi vallahi bende öyle 2. Yi 4 5 yıl.sonra yapacam dedim nasip erken düştü yollara gezmeyi de çok severim dogurim ne kadar korunma yöntemi varsa korunacam kendim için bunu yapmalıyım
Mustafayigitvebeytugannesi Zeyzey055 bende gezmeyi çok severim diye sanırım kocam sağolsun boş birakmiyor beni habire çocuk 🤣🤣🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi NewMom__ dördüncüyu buraya sorcam birde kapının önüne yazı yazcam anket başlatacam herkes bir oy versin fikri hakkında 😅😅😅
hulyaca Mustafayigitvebeytugannesi 2 kızım var 3.nün cinsiyetini bilmiyoruz daha. Kız olsa da erkek olsa da yeter 3 çocuk 😂
Alimenur Mustafayigitvebeytugannesi bişey olmaz kız takma kimseyi hepsi birlikte büyür gider nolcak Allah’ın izniyle
Mustafayigitvebeytugannesi Alimenur inşallah bunlar büyüyene kdar yaslanmazsam 🤣🤣 her yıl bakıyorum ömrümden 10 yıl gitmiş
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi ben doğurmaya hamile kalmada daha çok erken aman diyim😀😀
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda kız belli olmaz ama eşimle daha yanyana gelmedik 🤣🤣 gerçi eşim bana ceketimi atsam hamile kalıyon diyo amaolsun 43 günlük daha bebek.😂😂😂😂😂