Mustafayigitvebeytugannesi Zeyzey055 bende gezmeyi çok severim diye sanırım kocam sağolsun boş birakmiyor beni habire çocuk 🤣🤣🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi NewMom__ dördüncüyu buraya sorcam birde kapının önüne yazı yazcam anket başlatacam herkes bir oy versin fikri hakkında 😅😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi Alimenur inşallah bunlar büyüyene kdar yaslanmazsam 🤣🤣 her yıl bakıyorum ömrümden 10 yıl gitmiş
Alimenur Mustafayigitvebeytugannesi ayh alemsin valla Ben erken başladım 20 yaşındayım 36 haftalığım Eltimde 20de evlenmiş sonunda 1.gelmiş 2 sene sonra 2 şimdide 3.geldi ama kız daha 25 yaşında 😂 diyo 30la 40 arasına da bi 3 daha😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda kız belli olmaz ama eşimle daha yanyana gelmedik 🤣🤣 gerçi eşim bana ceketimi atsam hamile kalıyon diyo amaolsun 43 günlük daha bebek.😂😂😂😂😂
Esra_Omer_21 Mustafayigitvebeytugannesi sizinki normal bence etraftaki insanlarin lafina bakmayan moral bozmaktan başka bisey değil
prensesim_66 Mustafayigitvebeytugannesi annen yakınmış ne güzel benim kaynanam yakın annem başka şehirde kaynanamin kendine hayrı yok aylardır memleketinde herkes kendi derdine düşmüş benim de 7 yıla yaklaştı 6 yaşına grecek kızım ve 11 aylik kızım var 5 aylik hamileyim doğmadan yapamıyorum doğunca napcam 😭
Mustafayigitvebeytugannesi prensesim_66 valla annem olmazsa ben daha çok deliririm. Allah’ım yardimcin olsun canım düşünemiyorum seni Allah sabır versin inşallah eşin flan hafta sonları da olsa evde olur. Benm eşim 7/24 çalışıyor oda yardımcı değil bana.
Minnosaannee Mustafayigitvebeytugannesi bennn✋️ 8 yıla 3 çocuk, en küçüğüm şuan 2 yaşına girecek, en büyüğüm 9 . Hiçte pişman değilim
Mustafayigitvebeytugannesi Minnosaannee kız bende pişman değilim canım bebelerim iyiki varlar ama millete söz dinletemiyosun gören tuhaf tuhaf bakıyor. Geçen hamileyim anneme geldim dışarı çıktık gören komşular yine mi hamilesin dediler ben utandım 😥
prensesim_66 Mustafayigitvebeytugannesi benim eşim de aynı canım pazar günü bile nadir evde kaliyo akşamları geç geliyo ona da bsey diyemiyorum ama çok bunalmış hissediyorum daha şimdiden Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah
Mustafayigitvebeytugannesi Esra_Omer_21 yaa insan bı gözünüz aydın der hemen üçüncü ne ara doğdu diyen var.
35_tecrube Mustafayigitvebeytugannesi vallah benimde kız sürpriz oldu hemde 12 yıl sonra hiç akılda yokken
cicek52 Mustafayigitvebeytugannesi kendine güveniyorsan bakarım baş ederim diyorsan 10 tane doğur bebeğim kime ne 😅