Tmtugbaa Mustafayigitvebeytugannesi valla bi kontrole gidiyosun 1000 liradan aşağıya çıkamıyosun e doğduktan sonra da bu çocuk hastalanacak edecek maması var bezi var erken yaşta başlaması gereken kurslar var derken etkin büyütmek istiyorum inşallah herşey gönlümüzce olur sağlıkla gelsin bebeklerimiz gerisini hallederiz
Merve0227 Mustafayigitvebeytugannesi demezler demezler durum onlara gelince hoppp bir anda sihirli değnek değmiş gibi yok oluverirler 😁😁 fazlalık b3nce onun bu dünyada hala nefes alıp veriyor olması bak sinirlendim yine lohusa duygularımı depreştirdiler kusura bakma valla
Mustafayigitvebeytugannesi Merve0227 önemli değil bacım sakin ol sen 😅😅 benim lohusalık 3 gün önce gün olarak bitti ama içimde devam ediyor 😂😂
Zeyzey055 Mustafayigitvebeytugannesi dur kız gaza gelme büyüt de hayatını yaşa sonra yeter 3 tanecik 🤣 az da kocanlan vakit geçir yoksa hersey geride kalıyor istediğini yapamıyorsun
Mustafayigitvebeytugannesi Elenora teşekkür ederim inşallah canım hepimizin çocuğuna Allah’ım sağlık sıhhat versin. Biraz evde kafayı yiyorum annemlere geliyorum bir kaç gün ama ne yapım 🤷♀️😅
Mustafayigitvebeytugannesi Zeyzey055 çok doğru diyorsun valla evlendim 15 gün sonra baktım hamileyim o günden beri hamileyim işte 😂🤦
guzelanne01_ Mustafayigitvebeytugannesi ah ah ben napacaksam 35 e kadar tamamlarım napim bende 😂Kızımda erken evlenirse torunumla aynı son çoçuğumu doğurmuş olurum heral🤣
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ Ayyy gelinle aynı anda doğurmak fikri girdi şimdi de aklıma 😂😂😂
Tmtugbaa Mustafayigitvebeytugannesi ahhahahahaha canım ben kendim için diyorum sen dğzenini daha iyi bilirsin
Merve0227 Mustafayigitvebeytugannesi neyse kurtulmuşsun bari ama içinde devam etmesi daha korkunç aniden patlayıverir 😁😁
Sahradmla Mustafayigitvebeytugannesi yani yapacak bişey yok 😂😂 kaç yaşındasınız hangi yılda evlendiniz 😂
Zeyzey055 Mustafayigitvebeytugannesi vallahi bende öyle 2. Yi 4 5 yıl.sonra yapacam dedim nasip erken düştü yollara gezmeyi de çok severim dogurim ne kadar korunma yöntemi varsa korunacam kendim için bunu yapmalıyım
Gokceee__23 Mustafayigitvebeytugannesi bende 8 yılda 4 çocuk ✌️ çok memnunum valla çokta güzel ilgileniyorum bakabiliyorum,herkes çocuk sayisina laf söylüyor gülüp geçiyorum.sonra bize baktıklarında helal olsun diyorlar 😂 hakkıyla bakabildikten sonra vizzzz
Mustafayigitvebeytugannesi Sahradmla 27 yaşındayım 2017 yılında evlendik ve evlendikten 15 gün sonra hamile oldum o gunden beri hamileyim 6 yıl oldu ilk cocugumu 2018 yılında doğurdum ikinci 2021 üçüncü 2023 dördüncü kısmet 😅 sen canımmm.
Hamileanne Mustafayigitvebeytugannesi benimde aynı zaten plansız gebelik oldu bide üstüne çevre baskısı öyle bir bakıyorlarki sanki adam öldürmüşüm iyice soğuyorum herşeyden belki ondan bir türlü alışamadım bu gebeliğe
Mustafayigitvebeytugannesi Hamileanne kız bende üç çocukla dışarı çıkarken eşime önce sen iki çocukla çık arabaya bin ben üçüncüyle gelirim diyorum 😅😅
Sahradmla Mustafayigitvebeytugannesi 23 yaşındayım 2018 yılında evlendim bende evlendigim gibi hamile kalmışım ilk kızımı 2018 ikinci kızımı 2021 3. Kızımda Ekim’de gelicek 😂😂😂
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi ben doğurmaya hamile kalmada daha çok erken aman diyim😀😀