Rknvlkn bende tek başımayım kimsem yok annem var oda zar zor gelir ben zar zor giderim saten üçüncü gebeliğim sürpriz oldu ve prematüre doğdu 35 haftalık.
Kizlar bakın bir 3 çocuk 🤔
Hanhan8 demi yaa daha da dogurasim geliyor inadına 🤣🤣🤣🤣
- Düzenlendi
ipekss aynen doğru 😅😅 işleri ben olmuşum 😭
Mustafayigitvebeytugannesi elaleme ne onlar mı bakıyor onlar mı doğurmuş 😆😆 öyle şeylere gül geç bırak onlar çatlasın kudursun
YuvarlanamayanPaanda aynı durumdayız bende yeni 6 yıl oldum 😅
- Düzenlendi
Mustafayigitvebeytugannesi sen yine 6 yıla 3 çocuk yapmışsın ben 4 yıldır evliyim şuan 3. bebeğime 4 aylık hamileyim 🤭🤭
MerveAlminaAar boşver çiçeğimm milleti benım hedef 10. Yılıma 4 çocukla girmek 🤣
Mustafayigitvebeytugannesi ayy sen bir de beni gör 🥲 4 yıllık evliyiz. 2 hamileliğim hep istediğim zamanda oldu. Sonra da sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. 13+2’yim şu an. Rabbim sağlık sıkıntısı vermesin. Bu Doğumla birlikte inşallah tüpleri de bağlatıp rahata ereceğim 🙈yeter 3 çocuk 🙈
Mustafayigitvebeytugannesi yoo gayet iyi yapmissin benide uc senede iki cocuk dogurdum gayette mutluyum bu durumdan😂
Mustafayigitvebeytugannesi büyük oğlum 9 yaşında diğeri 7 ve üçüncüye hamileyim herkes ne gerek vardı diyo insanları çokta dinlememek lazım bence biz istiyorsak gerisi önemli değil 🥰
Irmakozcan ayyy sen de kendimi gördüm 🙈🤣 cinsiyetleri ne peki merak ettim 🥰
- Düzenlendi
Mustafayigitvebeytugannesi bende 7 senede üşenmedim 4 çocuk yaptım pişman değilim🤭
Mustafayigitvebeytugannesi bense 6 yılda 3.bebeme gebeyım dogurcam 1 aya agahha ıyıkılerım benım 🤰🎈
Mustafayigitvebeytugannesi kiizzz 10 yila 4 cocuk sigdirdim sence benimki nasil🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi 5 senelik evliyim, 3.çocuğuma 16 haftalık hamileyim 🤣 kimin ne dediği pekte umrumda değil onları doğuran büyüten biziz yarın birşey olduğunda o konuşanlar değil evlatlarımız olacak yanımızda istersek 10 doğururuz kime ne 😘
Sahradmla bana da ne doğurgan çıktın diyolar bide üçü de erkek millet erkek çocuğunu bişey sanıyor. 🤦
Golge98 bir daha doğuracam diyorum 😅😅 çatlasınlar bünyem dogurgan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi 1 buçuk yılda iki tane doğurmam peki 😁 boşver milleti takma hiç 😁
Irmakozcan Maşallah 😅
Mustafayigitvebeytugannesi bnmde üçü de kız 😂😂