asli2508 Rabb’im sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cok sevindim yazınızı okuyunca.💕

asli2508 amin amin inşallah ❤️ ben hiçbirşey hissetmiyorum sende öyle miydin bugün dana ikinci günüm transferi saymazsak

aybukekurt55 vallahi ben tutmadı diye düşündüm çünkü hiç bişey hissetmedim sonrasında adet olacakmışım gibi oldu. İlk gebeliğimde belirti olarak bel ağrım vardı sadece bunda farklı olunca umudum kalmamıştı. Test yaptıktan sonra şok oldum. Umudunu kaybetme kullandığımız ilaçlardan dolayı vücud hormonları baskılayabiliyormuş

asli2508
        Amiin inşallah
        Rabbim cümlemize nasip etsin en hayırlısı ve sağlıklısından

asli2508 inşallah rabbim yardımcım olsun inşallah güzel haberler alırım pozitifim düşüncelerim o yönde bakalım

159 çok şükür 23 haftalık olduk

asli2508 sizin adınıza çok sevindim İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur 💕peki Devlet Hastanesi’nde yaptırmanın şartı nedir Bana hep tüp bebek denildi ve tedaviyi reddettim onu Devlet Hastanesi’nde yapmak için herhangi bir şartı var mı daha önce hiçbir tedavi görmedim aşılama gibi

uzlet kuzum devlette infernelite bölümüne gidiceksin varsa elinde sonuçlarınla git adetin ikinci günü git . Sonra onlarda kan alırlar hsg isterler ona göre bir yol izlerler 1 yılı geçik olması yeterli

uzlet eğer rapor çıkaaracaksanız 2 aşılama şartı 23 yaş şartı ve 3 yık evli olma şartı var. Ama raporsuz yaparsanız şart aranmıyor diye biliyorum.

asli2508 afedersiniz Aslı hanım sizde de kabızlık oldu mu acaba bebeğin tutunmasına engel olur mu ki bol su içiyorum ama

Kivircikkuala benim bir kızım var 17 aylık ama ona da değerler yüksek diye tüp bebek demişlerdi kabul etmemiştim sonra kendiliğinden oldu karışım falan kullandım. Gitsem bana da tedavi uygulanır mş ki acaba

asli2508 yok aşılama yapılmadı hiç zaten hiç aşılama bikr önerileri boşa vakit kaybı olur denmişti. Siz hangi ildesiniz acaba

asli2508 biz de pgt li tüp bebek yaptırıyoruz kesinlikle böyle birşey duymadık çok saçma suan çoğu doktor zaten kesin sonuç almak için her ne olursa olsun analize yolluyor ki böyle bi risk olsa mutlka ailelere söylenir diye düşünüyorum

uzlet Düzce’de yaşıyorum ben tedavi için İzmit’e gidip gelmiştim. Biz doktora raporsuz ne kadar olur demiştik 35 bini bulur demişti. Aşılama yapmadan da yaparlar tabi ki tüp bebek ama fiyat çok yükselebilir

Didemcann tabi ki her yer aynı değildir ama bu işlem yapılırken çok fazla embriyolarla oynandığı için bazı doktorlar da önermiyor. Tercihi hastalara bırakıyorlar zaten. Biz sadece yaptırmamayı tercih ettik.