Devlet Hastanesinde Pozitif Tüp Bebek Sürecim🩵
asli2508 Rabb’im sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cok sevindim yazınızı okuyunca.💕
asli2508 amin amin inşallah ❤️ ben hiçbirşey hissetmiyorum sende öyle miydin bugün dana ikinci günüm transferi saymazsak
pandasever çok teşekkür ederim inşallah 🤲♥️
aybukekurt55 vallahi ben tutmadı diye düşündüm çünkü hiç bişey hissetmedim sonrasında adet olacakmışım gibi oldu. İlk gebeliğimde belirti olarak bel ağrım vardı sadece bunda farklı olunca umudum kalmamıştı. Test yaptıktan sonra şok oldum. Umudunu kaybetme kullandığımız ilaçlardan dolayı vücud hormonları baskılayabiliyormuş
asli2508 inşallah rabbim yardımcım olsun inşallah güzel haberler alırım pozitifim düşüncelerim o yönde bakalım
uzlet kuzum devlette infernelite bölümüne gidiceksin varsa elinde sonuçlarınla git adetin ikinci günü git . Sonra onlarda kan alırlar hsg isterler ona göre bir yol izlerler 1 yılı geçik olması yeterli
asli2508 afedersiniz Aslı hanım sizde de kabızlık oldu mu acaba bebeğin tutunmasına engel olur mu ki bol su içiyorum ama
aybukekurt55 evet ara ara oldu ama çok değil bol bol erik felan yedim hatta hafif ishal bile oldu ☺️
Kivircikkuala benim bir kızım var 17 aylık ama ona da değerler yüksek diye tüp bebek demişlerdi kabul etmemiştim sonra kendiliğinden oldu karışım falan kullandım. Gitsem bana da tedavi uygulanır mş ki acaba
uzlet aşılama yaparlar ama ücretli özele göre uygun
asli2508 biz de pgt li tüp bebek yaptırıyoruz kesinlikle böyle birşey duymadık çok saçma suan çoğu doktor zaten kesin sonuç almak için her ne olursa olsun analize yolluyor ki böyle bi risk olsa mutlka ailelere söylenir diye düşünüyorum
Bnde emek hoca sayesinde 2 tane evlat sahibi oldum