Didemcann asli2508 biz de pgt li tüp bebek yaptırıyoruz kesinlikle böyle birşey duymadık çok saçma suan çoğu doktor zaten kesin sonuç almak için her ne olursa olsun analize yolluyor ki böyle bi risk olsa mutlka ailelere söylenir diye düşünüyorum
asli2508 Didemcann tabi ki her yer aynı değildir ama bu işlem yapılırken çok fazla embriyolarla oynandığı için bazı doktorlar da önermiyor. Tercihi hastalara bırakıyorlar zaten. Biz sadece yaptırmamayı tercih ettik.
asli2508 uzlet Düzce’de yaşıyorum ben tedavi için İzmit’e gidip gelmiştim. Biz doktora raporsuz ne kadar olur demiştik 35 bini bulur demişti. Aşılama yapmadan da yaparlar tabi ki tüp bebek ama fiyat çok yükselebilir
pnraks asli2508 merhaba Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 💓. Devlet hastanesinde yaptırmak için şartlar nedir acaba 🙏
aybukekurt55 pnraks 25 yaş üç sene evli olmak ve hastalığın ne ise o canım iki aşılama yaptıktan sonra devlet tüp bebek karşılıyor
asli2508 pnraks amin Allah razı olsun 🤲♥️ bildiğim kadarıyla 23 yaş şartı ve 2 aşılama şartı. Eğer rapor çıkartırsanız bu şekilde ama bazı devlet hastaneleri raporsuz da yapıyor sanırım. Tabi ücret biraz yükselebiliyor
Ozde0502 aybukekurt55 amh değeri kadın da düşükse eğer direkt tüp bebek de yapılıyor devlette bilginiz olsun istedim. Bana öyle yapıldı ama ben özelde devam ettim.
Bbdk Ozde0502 merhaba bende devlette tüp bebek yaptırmayı düsünüyorum. Es problemi yok benim yas 27 amh 0.8 sizin kacti direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar mi böyle oluncada 3 yil evlilik sarti falan aranıyor mu.
aybukekurt55 159 peki ikinci de ilaçlarını değiştirdiler mi niye tutmadığı ile ilgili birşey dediler mi acaba birde kaçıncı adet de gittin
asli2508 Mayahanim merhaba teşekkür ederim. Doktorum emek hocaydı ama özge hoca kontrolünde ilerledi sadece transfer gününe karar verip transferi yapan emek hocaydı. Kalan bütün kontroller özge hoca tarafından oldu