Öncelikle merhaba ☺️ Rabbim bu yolda emek veren herkese en kolay yoluyla en kısa zamanda mutlu haberler almayı nasip etsin. Toplamda 7 kez aşılama yaptırdım bir kere pozitif gördüm 1 sene önce fakat düşükle sonuçlandı maalesef tekrar gebelik olmadı. Sürecim tamamen devlet hastanelerinde geçti. Sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik. 26 Nisan da sürece başladık. Kocaeli Umuttepe hastanesinde. İlaçlarım toplamda 5000 tl tuttu rapor çıkardığım için. 10 Mayıs ta yumurta toplama işlemim oldu. Toplamda 13 yumurtam toplandı ve 10 tanesi saglık çoktı. Bu süreçte hastaneyi hergün arayıp bilgi alabiliyorsunuz. İlk 3 güne kadar 7 embriyom gelişti ve 3 tanesi 3gün embriyosu olarak donduruldu. Sonrasında 3 tanede 5.gün embriyosu döndürüldü. Daha sonra kan değerlerim ve rahim çok yorulmadıgı için taze transfere karar verildi. 15 mayıs ta opu dan sonra 5. Gün transfer oldum. Transfer zaten çok kolay bi işlem sadece idrara sıkışık gidiliyor. Sonrasında oda da 25 dakka dinlendirildim ve taburcu oldum. Bu süreç için hastaneye toplamda 3000 e yakın para ödedim. Transferim olduktan sonra fazla iş yapmadım sadec günlük işlerimi yaptım ama yorulmadan. İlk 4 gün duş almadım. Avakado ceviz badem kaju meyve günlük yemeye dikkat ettim. Çay kahve tüketimini azalttım. Bu süreçte sadece 2 gün evde durdum diğer günle ibadetlerimi de yaptım dışarıya gezmeye de gittim. Transferden 8 gün sonra evde erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. 25 Mayıs kan tahlilim de 357 çıktı. Bu süreçte emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Umarım benim sürecim size umut olur. Düzceden gidip geldim hastaneye. Ve ortalama hersey dahil yol masraflarım hastane ilaçlar vs 15 bin liraya tekabül etti. Toplamda 1 ayda sürecim tamamlandı. Süreç yorucu ama sonucu çok güzel. Devlet hastanesinde yaptıracaklara fikir olsun ♥️

asli2508 Çok sevindim.Evet umuttepe bu konularda çok başarılı.Hatta emek hoca var gidişte hamile kalmayan çok nadir duydum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲

asli2508 daha yolun başında olan biri olarak inşallah bizde hayırlı sonuçlar alabiliriz. Hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim 🥰

Pamuk, başlığı Devlet Hastanesinde Pozitif Tüp Bebek Sürecim🩵 olarak değiştirdi.
        Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Deletedmom_85
        Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım 🤲♥️ bol bol Meryem suresi dinleyebilirsiniz transferden sonra ☺️

asli2508 yine aynı şekilde tüp bebek embriyoları genetik teste yolluyorlar sağlıklı embriyo ya bakıyorlar 3 tane düşük yaptım bu tedavi yöntemini önerdiler bize

Aysuaydin_03
          Bize sadece şey sordular Amerika’ya gönderiliyormuş embriyolar istermisiniz diye DNA’larına hastalıklarına felan bakılıyormus. Ama biz istemedik daha doğrusu önerilmiyor. Çünkü çok fazla işlem gördüğü için DNA sı zaten bozuluyormuş. Ve bebek saglıklıysa da sakat vs olabiliyormuş.

Aysuaydin_03
            Evet sordular bunu ama biz istemedik. Dediğim gibi sonradan DNA ları bozulabiliormus. Ondan dolayı yaptırmadık

asli2508 bize son çareniz bu dediler,, çünkü hep sağlıklıksız bulundu kendi olan gebeliklerimiz

Aysuaydin_03 anladım canım o zaman denemekte fayda var. Belki hepsi bir olmaz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Özel hastanede mi yaptırdınız öncekileri

asli2508 çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende bu süreç için hazırlanıyorum sma kan sonucu bekliyorum çıkınca mevzuat gereği iki kez aşılama sonra tüp bebek yapacaklar . Ve ben tek tüplüyüm 🥲 İnşallah bende güzel sonuçlar alırım

Aysuaydin_03
                  Evet devlet hastanesi olduğu için rapor çıkarttım rapor için bazı şartlar var eğer şartlara uyuyorsan devlet çoğunu karşılıyor. Ve gerçekten maddi yönden bu süreçler insanı çok zorluyor. hastane sadece opu için işlem ücreti aldı. Bi de senelik embriyo dondurma ücreti varmış ama onunda çok fazla olduğunu sanmıyorum.

asli2508
                    İnşallah sağlıkla sonunu görürsünüz
                    Bende düzceden gittim 3 sefer transfer oldum fakat tuttu 35 40 günlük arası 3 ü de düşükle sonuçlandı
                    Çok dikkatli olun tuttu rahatlığı gelmesin yani

Anne1-9
                      Dikkat etmeye çalışıyorum ilaçlarımı düzenli kullanmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla kucağıma alabilirim. 4 buçuk yıldır bizde bekliyoruz 🥺