Kivircikkuala mmeliikee gidiyorsunuz eğer 1 senedir olmadıysa infernelite bölümüne bakıyorlar inceliyorlar ondan sonra
asli2508 mmeliikee direk tüp bebeğe karar verilmiyor. Aşamaları var en son çare tüp bebek gözüyle bakılıyor. Eğer erkek adayında çok ciddi sorun varsa direk tüp bebek yapılıyor diye biliyorum. Ama öncesinde ilaçlarla aşılamayla vs deniyorlar.
mmeliikee asli2508 hm anladım teşekkür ederim benim tuplerim kapalı gözüküyor mesela bana direk yaparlar mı acaba
Sinemberkehan asli2508 ay canım ne güzel umut oldun bize. Demek ki 1 aya bitiyor, ben 3,4 ay sanıyordum. Bu arada kaç yaşındasın ve amh kacti
asli2508 Sinemberkehan yani evet opu da rahmin çok zarar göremezse taze transfer yapıyorlar ve süreç çok kısa oluyor. Ama opu rahim zarar görürse 2 3 ayı bulabiliyormuş. Yaşım 25 amh 2.73 dü
aybukekurt55 asli2508 bende onda yaptırdım bekliyorum lütfen bana da dua eder misin senin gibi güzel haberler alayım çık heyecanlıyım
asli2508 aybukekurt55 ya inşallah pozitifi görürsün Allahım en güzel şekilde nasip etsin 🤲💙 geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 💙 inşallah hayırlı haberini duymak bize de nasip olur ☺️
aybukekurt55 asli2508 amin amin inşallah ❤️ ben hiçbirşey hissetmiyorum sende öyle miydin bugün dana ikinci günüm transferi saymazsak
Ozde0502 asli2508 demek ki her yerde devlette tüp bebek aynı olmuyo biz 3 ay İstanbul Zeynep kamil hastanesin de rezil olduk resmen. Senin adına çok sevindim ❤️
asli2508 Ozde0502 taze transferde regl olmanı beklemiyorlar yumurta toplandıktan 5 gün sonra transfer oldum. 26 nisanda adet oldum 28 nisanda ilk iğnemi vurdum ve 25 mayısta pozitifi gördüm