Öncelikle merhaba ☺️ Rabbim bu yolda emek veren herkese en kolay yoluyla en kısa zamanda mutlu haberler almayı nasip etsin. Toplamda 7 kez aşılama yaptırdım bir kere pozitif gördüm 1 sene önce fakat düşükle sonuçlandı maalesef tekrar gebelik olmadı. Sürecim tamamen devlet hastanelerinde geçti. Sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik. 26 Nisan da sürece başladık. Kocaeli Umuttepe hastanesinde. İlaçlarım toplamda 5000 tl tuttu rapor çıkardığım için. 10 Mayıs ta yumurta toplama işlemim oldu. Toplamda 13 yumurtam toplandı ve 10 tanesi saglık çoktı. Bu süreçte hastaneyi hergün arayıp bilgi alabiliyorsunuz. İlk 3 güne kadar 7 embriyom gelişti ve 3 tanesi 3gün embriyosu olarak donduruldu. Sonrasında 3 tanede 5.gün embriyosu döndürüldü. Daha sonra kan değerlerim ve rahim çok yorulmadıgı için taze transfere karar verildi. 15 mayıs ta opu dan sonra 5. Gün transfer oldum. Transfer zaten çok kolay bi işlem sadece idrara sıkışık gidiliyor. Sonrasında oda da 25 dakka dinlendirildim ve taburcu oldum. Bu süreç için hastaneye toplamda 3000 e yakın para ödedim. Transferim olduktan sonra fazla iş yapmadım sadec günlük işlerimi yaptım ama yorulmadan. İlk 4 gün duş almadım. Avakado ceviz badem kaju meyve günlük yemeye dikkat ettim. Çay kahve tüketimini azalttım. Bu süreçte sadece 2 gün evde durdum diğer günle ibadetlerimi de yaptım dışarıya gezmeye de gittim. Transferden 8 gün sonra evde erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. 25 Mayıs kan tahlilim de 357 çıktı. Bu süreçte emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Umarım benim sürecim size umut olur. Düzceden gidip geldim hastaneye. Ve ortalama hersey dahil yol masraflarım hastane ilaçlar vs 15 bin liraya tekabül etti. Toplamda 1 ayda sürecim tamamlandı. Süreç yorucu ama sonucu çok güzel. Devlet hastanesinde yaptıracaklara fikir olsun ♥️