• DoğumKonya
  • Konya şehir hastanesinde doğum yapan var mı ?

AyFa1608 iyi bari çok sevindim en azından yanımızda birilerinin olması daha katlanabilir olmasını sağlar

Aybk_11 40+1 haftalık hamileydim evde canım sıkıldı dışarı çıktım dolaşmaya birden suyum geldi sancı fln yoktu eşimi aradım hastaneye gittik mete hoca vardı acilde hemen yatışımı yaptılar sancı odaları var orda çekiyorsun sancıyı her saat başı nstye bağlıyorlar o zaman hafiften sabcilarim gelmeye başladı ilk doğum olduğu için açılma geç ilerliyordu sancı odasında refakatçi ve telefon yasak ama oradaki görevli hemşire eşime izin veriyordu arada yanıma gelmesi için ertesi gün açılmam ilerleyince digumhaneye aldılar oeda da 4 5 saat falan sancı çektim acilde görevli olan doktor doğumu yaptırmıyor dogumhanede hangi ebeler görevliyse onlar yaptırıyor normalde digumhaneye erkek almazlar ben rica ettim eşim gelsin diye tamam gelsin sana biraz moral versin sıcak duşa falan soksun seni dedi eşim geldii yarım saat kaldı sonrw ebe geldi açıklığa baktı doğum başlıyor dedi eşimi dışarı aldılar bu arada kendi kıyafetinizle kalıyorsunuz önlük vermiyorlar ben diz üstü tunik giydim çok rahattı uzun elbise yada pantolon giymeyin çok sıkıntı yaşarsınız neyse sonra ebeler doğumu başlattı 4 5 ilinmada bebeğim dogdu çok güzel moral verdiler hepsi çok iyi davrandı sonra kesi atmışlardı dikiş attılar başka odaya aldılar 1 gece yattım ertesi gün taburcu ettiler yani aciledki doktor doğumla falan ilgilenmiyor sadece acilden yatış yapıyor o kadar sormak istediğin başka bisy varsa sorabilirsin

Sacmalama_engiinn yani doğumun normal olması için bekleniyor bazılarından normal doğum sancısı çekip üstüne suni sancı verilip sezeryana alınanlar olmuş bu endişelendirdi. Bir de kıyafet konusu ben kapaliyim rahat toparlanabilen elbise giyeyim demiştim ya da bol pantolon tunik. Hangisi daha iyi olur?

Aybk_11 elbise giyme sancı anında çok zorlanırsın uzun olunca bende hafif diz üstü tunik giymiştim çok rahat oldu zaten her saat başı acilmana baktıkları için altına bisey giydirtmiyirlar

AyFa1608 Rabb’im bebeğinizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah çok zor bir durum bizde başlarda çok üzüldük şimdi sıkıntı yok şükür onlar için herşeye değer ☺️

Selcennnn amin cümlemize inşallah ♥️ aynen öyle bi bakışları bi kokuları yetiyor🌸

Mete bertizlioglu gerçekten iyi bir doktor kadın tercihi olan kişiler ameliyat anında her şekilde erkek giriyor ameliyata bu bir gerçek sezeryanda tercih edilebilir birisi hastanenin odaları gerçekten güzel diğer hastanelere nazaran tahliller konusunda da iyi olduğunu düşünüyorum fakat personeller rahat ama kişiden kişiye değişiyor Konya’da her hastanede bu sorun var malesef nereye gitseniz karşınıza asistanlar çıkıyor ve bu durum gerçekten çok acı verici ben Meram tıpta özel muayene ücreti ödeyip de kendi doktorumun bana bakmadığını da bilirim asistanlar bakıyor ona rağmen gitmek isteyeceğim son hastanede Meram tıp birde şehir Hastanesi’nde Dilay gök korucudan uzak durun.

Selcennnn en son 400 dü kızım 5 buçuk aylık oldu muhtemelen 6-7 ay önce gitmisimdir en son

Selcennnn 3.sezeryanimi şehir hastanesinde sevcan sarikaya da yaptim.ozel hastaneden hic farkı yoktu..asiri memnun kaldim bu kadar beklemiyordum.tek kisilik mocaman odada kaldim kendim de secmedim cogu odalari tek kişilikmis.hemsireler çok ilgiliydi .dogum sonrasi ilac saatleri tansiyon olcme zamanlari cok dakiklerdi.15 dk da bir tansiyon olctuler.vala ben ck memnun kaldim.. bebegimde uc gun kuvezde kaldi sariliktan anne oteli doye bir uygulama var bn cikis yaptigim icin evden gelip gitmek zor oluyor diye anne otelinde konakladim uc ogun yemegi de verdiler.orasida iki kisilikti odalar.

Selcennnn 3.sezeryanimi şehir hastanesinde sevcan sarikaya da yaptim.ozel hastaneden hic farkı yoktu..asiri memnun kaldim bu kadar beklemiyordum.tek kisilik mocaman odada kaldim kendim de secmedim cogu odalari tek kişilikmis.hemsireler çok ilgiliydi .dogum sonrasi ilac saatleri tansiyon olcme zamanlari cok dakiklerdi.15 dk da bir tansiyon olctuler.vala ben ck memnun kaldim.. bebegimde uc gun kuvezde kaldi sariliktan anne oteli doye bir uygulama var bn cikis yaptigim icin evden gelip gitmek zor oluyor diye anne otelinde konakladim uc ogun yemegi de verdiler.orasida iki kisilikti odalar.onluk de veriyorlar herseyi cikartiyorsun basina da bone veriyorlar kapalida olsan acikta olsan.kiyafetlerini ailene teslim ediyorlar .sen odana gecmeden cocugu ve kiyafetleri gitmis oluyor odana