Kızlar özele de gittim devlet hastanesine de şuan devlet hastanesinde takipliyim konya şehir hastanesinde doğum yapan var mı doğum şeklimiz henüz belli değil ama merak ediyorum açıkçası ilgi alakaları nasıl ?
Konya şehir hastanesinde doğum yapan var mı ?
Dogummu bilmem ama acılı pek iyi sayilmaz
Selcennnn 15 temmuz kadın hastanesine asla gitme herşeyi yanlış söylüyorlar ben Selçuk üniversitesi hastanesine gittim cok iyiydi
Deletedmom_116 acili gerçekten berbat ötesi Allah bildiği gibi yapsın onları dün acıdan kıvranarak sabah 6 da hastaneye gittim enfeksiyon varmış ilaç vermediler bugün doktoruma gittim nasıl vermezler diyor 🥲 çok şükür ki doktorumdan memnunum yoksa asla gitmezdim
Alimenur inşallah memnun kalırız ☺️ ben önlük vs vermiyorlar kendi kıyafetinle giriyorsun diye duydum umarım doğru değildir bilginiz var mı
Gamzelinko yok zaten hiç gitmedim tavsiye edeni de duymadım açıkçası. Evim çok uzak maalesef üniversite hastanelerini bu yüzden tercih edemiyorum 🥲
Gamzelinko renkli ultrason görüntüsünü hangi hastaneden aldınız bende istiyorum da ☺️
Alimenur yaaa anladım ona göre hazırlıklı gitmek lazım o zaman ☺️ doktorunuz kim
Selcennnn Benim bebeğimin gelişimi durmuş 36 da kaldı üç haftadır bı gün degismiyo Diyorum normal diyolar 🙄
Deletedmom_116 ne demek normal yaa çok tuhaf gerçekten doktorunuza muayene olmadınız mı
Selcennnn Belli bı Doktorum yokki hepsi birbirinden değişik 🙄🙄
Alimenur özlem Ece başaran açıl Mete beye de eşimin amcası rica etti önemli bir durum için ona muayene oldum kendisi çok iyi bir doktor ☺️
Deletedmom_116 özlem Ece başaran açıl var benim doktorum tavsiye ederim eğer randevu alabilirseniz bı muayene olun derim ☺️
Selcennnn Yarin ona gidicem memnunmusunuz