• DoğumKonya
  • Konya şehir hastanesinde doğum yapan var mı ?

Deletedmom_116 valla hatta benimki de dedi son kontrole kadına git diye bende dedim niye başkasına gitcem kontrol falan yaparsa kadın yapsın dedi bende dedim bu zamana kadar bu doktora geldim bundan sonra değiştirmem zaten diye şükür hala ona devam ediyorum bidaha konu açılmadı

Deletedmom_116 yani Allah yardımcımiz olsun gerçekten iyi insanlarla karşılaşiriz inşallah ❤️

Alimenur aynen canım olur mu öyle hadi soyun doğur diye 😂 sürekli açıklık muayenesi falan yapılıyor 😅

AyFa1608 demi ay doğru diyon valla😂😂
    Şey diycem önlüğün arkası açık oluyor demi ay biz ayakta da dolaşamıycaz

Alimenur arkası çıtçıtlı oluyor dolaşablrsin ama şehir hastanesinin doğumhaneleri tek kişilik odalar açılsada bişey olmaz 😂

Selcennnn benim erken doğum riskim vardı rahim ağzım kısalmıştı. 34.haftada 4 cm açıklık vardı 36 da şehir hastanesne gittim acile sancyla. Önce doğumhane ye alıp önlük giydirdiler sürekli nst açıklık muayenesi vs yapıldı, pilateste harelet yap yürü bebek insin vs dediler sabaha kadar öyle yaptım. Sabah gelip haftan Küçük doğum yapmıycan servise alcaz deyip perinatolojiye yatırdılar aynı sürekli açıklık nst biri geliyor 37 de doğurtacwz diyor biri geliyor beklicez diyor zehirlenme başlıyordu 37 de alcaz dediler 2 gün sonra 38-39 dediler. Ki önceden kaybım vardı beklemek istemedim sezeryana alın beni diye kaç kere dedim yok dediler acil durum olmazsa almayız. Bebek kilo soruyorum taa ilk gün acilde bakılan kiloyu söylüyor bidaha hiç bakmadılar ki hergün sözde usg bakıyordu ölçüverse nolcak ? Sadece kalp atışı suya baktılar. Özeldeki doktorumu arayıp anlattım gel dedi çıktım gittim baktı açıklık da var 3 gün sonra azcık suniyle destekledi başta sonra suniyi kesti kendi sancımla doğurdum

AyFa1608 çok geçmiş olsun gerçekten insanın halinden anlamıyorlar özel hastanelerde ücretler çok pahalı maalesef 🥲

Selcennnn özele gittim ben 9 ay boyunca hastanenin adı özel büyükşehir hastanesi. Hacer yavşan doktora gittim çok çok iyiydi 25 dkka ultrasonda tutuyor renkli fotiler veriyor rahatlatıcı konuşuyor çok çok tavsiye ederim🌹