• Doğum
  • 32+4 durmayan sancilar..

Bet1 bende öyle dedim ama ultrason yanıldı kilosu düşük bide ciğerleri gelişmemiş makineye bağlı kuvezde inşallah bende alıp evime gidebilirim

• Bet1 bunu yanıtladı.

alyapoyraz sağlıkla kavus inşallah canım benim yavruna bebekler çok güçlü oluyor hızlı toparlıyorlar kendilerini merak etme. Sen kendini de toparla bebeğinin sana ihtiyacı olacak 🌸🤲🏻

Bet1 tutmadı zaten canim adet tarihini baz alıyorlar zaten o yüzden küçük kaldı

Bet1 amin canım çok teşekkür ederim ♥️ böylesi hayirliymis inşallah toparlanim oda toparlansin.sen ne yaptın hala devam ediyor mu erken doğum riskin

• Bet1 bunu yanıtladı.

alyapoyraz evet doktorum 34u görürsek çok iyi dedi ama goremeyebiliriz dedi bende heran bı tedirgin bekliyorum bakalım

Bet1 inşallah görür canım Allah’ım yardımcın olsun 🤲 sağ salim al kucağına inşallah ♥️

alyapoyraz canım inşallah girse bile 3 4 gun yatar çünkü ciger gelsitirici yapmislar korkma sakın bsey olmucaktir 🤲🤲 benimde 32 hftada sancim geldi durdurdular 34deyik suan ciger gelistirici yapmislardi 2 doz

Gzo inşallah canım üç dört gün de kalsa kabulum daha uzun kalmasında insanın zoruna gidiyor herkes kucağına alıp gidiyor o ladar elbise aldım heveslendim kısmet olmadı giydirmeye ama canı sağolsun da inşallah kavuşuruz 🌺

• Gzo bunu yanıtladı.

alyapoyraz kuvozde bile ciger gelistirici veriyolar antibiyotik veryolar canim inşallah bsey olmucaktir 🤲🏻

Gzo inşallah canım biran önce iyileşip gelsin başka bişey istemiyorum

• Gzo bunu beğendi.