alyapoyraz Esrahmet inşallah canım ben toparlanmiyorum çok şükür sadece yanımda olmayınca zor geliyor
alyapoyraz Bet1 bende öyle dedim ama ultrason yanıldı kilosu düşük bide ciğerleri gelişmemiş makineye bağlı kuvezde inşallah bende alıp evime gidebilirim
Bet1 alyapoyraz sağlıkla kavus inşallah canım benim yavruna bebekler çok güçlü oluyor hızlı toparlıyorlar kendilerini merak etme. Sen kendini de toparla bebeğinin sana ihtiyacı olacak 🌸🤲🏻
alyapoyraz Bet1 amin canım çok teşekkür ederim ♥️ böylesi hayirliymis inşallah toparlanim oda toparlansin.sen ne yaptın hala devam ediyor mu erken doğum riskin
Bet1 alyapoyraz evet doktorum 34u görürsek çok iyi dedi ama goremeyebiliriz dedi bende heran bı tedirgin bekliyorum bakalım
Gzo alyapoyraz canım inşallah girse bile 3 4 gun yatar çünkü ciger gelsitirici yapmislar korkma sakın bsey olmucaktir 🤲🤲 benimde 32 hftada sancim geldi durdurdular 34deyik suan ciger gelistirici yapmislardi 2 doz
alyapoyraz Gzo inşallah canım üç dört gün de kalsa kabulum daha uzun kalmasında insanın zoruna gidiyor herkes kucağına alıp gidiyor o ladar elbise aldım heveslendim kısmet olmadı giydirmeye ama canı sağolsun da inşallah kavuşuruz 🌺
Gzo alyapoyraz kuvozde bile ciger gelistirici veriyolar antibiyotik veryolar canim inşallah bsey olmucaktir 🤲🏻