alyapoyraz Dilankml bbegin haftası küçük ciğer gelişimi tamamlanmadigi için vuruluyor canım ciğerleri gelişsin diye ama benim bir doz dün vuruldu ikinci amaliyattan önce vuruldu geç oldu pek bı faydası olmadı
Esrahmet alyapoyraz 34+5 te kızım doğdu 2 tane ciğer gelistirici yaptılar. 2500 Gr 48 cm doğmuştu çok şükür küveze girmedi.iciniz rahat olsun kilosu fln gayet iyi gitmeyebilir küveze .
alyapoyraz Esrahmet kilosu ultrasonla aynı çıkmadı malesef canım 2200 ultrasonda çıkıyordu 1800 doğdu ve ciğerleri gelişmediği için aldilar kuveze inşallah toparliycak inanıyorum 😔🌺
Esrahmet alyapoyraz aaaa doğmuş çok geçmiş olsun. Hiç üzülme 2 kg nin altında olanları alıyorlar küveze çabuk toparlar inşallah . Şöyle düşün birde 37-38.haftalarda doğup ta küveze girebilirdi belli olmuyor bu kuvez işleri. Hiç korkma Allah büyük yakinda kavuşursunuz inşallah
alyapoyraz Esrahmet cano sağolsun yeter yavaş yavaş toparlanicaz minik savaşçı oğlumla inşallah Allah büyük kuvezde olması şuan onun için daha iyi belkide o kadar minik ki bana verseler zorlanirdim zaten ikimizde toparlanıp kavusucz inşallah 🥰💙
alyapoyraz Esrahmet inşallah canım ben toparlanmiyorum çok şükür sadece yanımda olmayınca zor geliyor
alyapoyraz Bet1 bende öyle dedim ama ultrason yanıldı kilosu düşük bide ciğerleri gelişmemiş makineye bağlı kuvezde inşallah bende alıp evime gidebilirim
Bet1 alyapoyraz ama siz ultrosonda çıkana degil son adet tarihine göre hesapla canım genelde ultrosonda görünen çok tutmaz kilosu falan
Bet1 alyapoyraz sağlıkla kavus inşallah canım benim yavruna bebekler çok güçlü oluyor hızlı toparlıyorlar kendilerini merak etme. Sen kendini de toparla bebeğinin sana ihtiyacı olacak 🌸🤲🏻
alyapoyraz Bet1 amin canım çok teşekkür ederim ♥️ böylesi hayirliymis inşallah toparlanim oda toparlansin.sen ne yaptın hala devam ediyor mu erken doğum riskin
Bet1 alyapoyraz evet doktorum 34u görürsek çok iyi dedi ama goremeyebiliriz dedi bende heran bı tedirgin bekliyorum bakalım
Gzo alyapoyraz canım inşallah girse bile 3 4 gun yatar çünkü ciger gelsitirici yapmislar korkma sakın bsey olmucaktir 🤲🤲 benimde 32 hftada sancim geldi durdurdular 34deyik suan ciger gelistirici yapmislardi 2 doz
alyapoyraz Gzo inşallah canım üç dört gün de kalsa kabulum daha uzun kalmasında insanın zoruna gidiyor herkes kucağına alıp gidiyor o ladar elbise aldım heveslendim kısmet olmadı giydirmeye ama canı sağolsun da inşallah kavuşuruz 🌺
Gzo alyapoyraz kuvozde bile ciger gelistirici veriyolar antibiyotik veryolar canim inşallah bsey olmucaktir 🤲🏻