Cok heycanliym gelsin istiyorum artk yinede yarn bnde bi gorunecegim doktora

Ben de 39 oldum ama ne gelen ne giden var nazlı çıktı heralde bizim bebeler 😃

Mldaaa 2 gün sonra 40 haftalık oluyorum 🥴 pazartesi randevum var eğer o zamana kadar gelmezse suni sancı verilecek bakalım hayırlısı.. siz ne düşünüyorsunuz sezaryan normal doğum?

Beigebaby sancı yok açılma yok kanala girmedi 39+5🥴😂😂 inattt bunlar galiba 🥳🥳

Cey53 Aynıyız resmen 😭 size ne dedi peki doktorunuz

Mldaaa 40+0 dedi ki normal doğumu bekliyorsun sanırım dedi evet dedim 41e kadar doğmazsa suni sancıyla alıyoruz zaten dedi doğum da yakın zaten dedi inşallah hayırlı doğumlarımız olur 🩵🩵

Beigebaby bende 39 olacağım bugün kontrol vardı kanala girmemis yalancı sancılar var az az ama normal doğum olur mu bilmiyorum acilmam varsa bile suni sancı almak istemiyorum 😓

39+0 yarın sezeryandan girecem inş 🙏dua edin

@Cey53 ilk gebeligim tabi normal onceligim ama gelecekmi bilmem yarin tam gunum doluyor bekliyoruz

Beigebaby pazartesi günü kontrole çağırdı eğer kendi sancım gelmezse o zamana kadar suni sancı verileecegini söyledi 🥴 size ne söyledi acaba? Ben sezeryandan çok korkuyorum normal doğum taraftarı olduğum için suni sanciyi kabul edeceğim gibi gözüküyor

Mldaaa son 4 gün dün akşam yalancı sancılar gitmeye başladı bana napcaz biz bilmem

Mldaaa İnat edip bekledim 40+5 hala gelen giden yok yalancı sancılarım devam ediyor yarın kendi isteğimle yatış ve suni isticem korkuyorum kakasını yapar diye..

Annecim58 inşallah hiçbirimiz almak zorunda kalmayız son güne kadar bekliyorum