Mldaaa 40+0 dedi ki normal doğumu bekliyorsun sanırım dedi evet dedim 41e kadar doğmazsa suni sancıyla alıyoruz zaten dedi doğum da yakın zaten dedi inşallah hayırlı doğumlarımız olur 🩵🩵

Beigebaby bende 39 olacağım bugün kontrol vardı kanala girmemis yalancı sancılar var az az ama normal doğum olur mu bilmiyorum acilmam varsa bile suni sancı almak istemiyorum 😓

39+0 yarın sezeryandan girecem inş 🙏dua edin

@Cey53 ilk gebeligim tabi normal onceligim ama gelecekmi bilmem yarin tam gunum doluyor bekliyoruz

Beigebaby pazartesi günü kontrole çağırdı eğer kendi sancım gelmezse o zamana kadar suni sancı verileecegini söyledi 🥴 size ne söyledi acaba? Ben sezeryandan çok korkuyorum normal doğum taraftarı olduğum için suni sanciyi kabul edeceğim gibi gözüküyor

Mldaaa son 4 gün dün akşam yalancı sancılar gitmeye başladı bana napcaz biz bilmem

Mldaaa İnat edip bekledim 40+5 hala gelen giden yok yalancı sancılarım devam ediyor yarın kendi isteğimle yatış ve suni isticem korkuyorum kakasını yapar diye..

Annecim58 inşallah hiçbirimiz almak zorunda kalmayız son güne kadar bekliyorum

Cey53 banada pazartesiye yatış verdi , suniyle normal doğum deneyecek olmazsa sezeryan. Bende suni sancıdan korkuyorum sonuç alanda var alamayıp o kadar sancıdan sonra sezeryana dönende inşallah kendi sancımız gelirde suni sancıya mecbur kalmayız

Beigebaby aynı benim düşüncelerim 🥴 bakalım ya inşallah hayırlısıyla atlatırız bana pazartesi yatış vermezse eğer Çarşamba falan kesin yatış verir

Mldaaa ahaha Mayıs bebeleri nazlı gelecek gibi oluyor geri kacıyor bence mayıs sonuna kadar da gelmeyecek benim ki sanki

Cey53 hayırlısı hakkımızda inşallah canım yine haberleşiriz güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Beigebaby evet haberleselim süreç hakkında fikir alışverişi yapmış oluruz güzel olur teşekkür ederim 🌼

Kizlar hakkmzda hayrlisi.olsnn