Kızlar tek başına yapan nasıl yaptı Allah aşkına 😔
Biz mi çok abartıyoruz acaba 😅
Evim 3+1 bir odam boş duruyor. 8 camim var hepsinin tülü duvardan duvara. Camlar annemle tüm günümüzü aldı. Akşam mutfak temizliğine başladık mutfağımda da dolabım cok tabak çanak da çok olunca oda çok yordu daha bitmedi bile mutfak. 😓
Bide ben annem gelmeden koltuk sildim petekleri kapıları sildim ayakkabiligi konsolu vs sildim yatak odamdkai dolabı sildim düzenledim. Birçok şeyi önden yapmaya başlamıştım ama bitmiyooo
Daha banyo var 😒 çok yorgunuz ikimizde 🥴
Daha yerler supurulup silinip halılar serilcek kimisini makine de yıkadım kimisini yıkamaya verdim. Perisanim su an kaç gecedir bel ağrısından uyuyamıyorum 😥 36+5 olduk bugünlerde bu kadar yorgunluğun üzerine kızım gelmezse ne mutlu bana bir yandan da korkuyorum. Ama herşeyide anneme yük edemem bersber yapıyoruz çoğunu anneciğim yapsa da ayaktayım. Kadın tutsam yalapşap yapıp gidiyorlar bide arkasından ben uğraşırım. Ay iyice duygusallastim nasıl oducem annecigimin hakkını 😥 geçen geldiğinde gönderirken çok ağlamıştm🥲
Tam oturup biraz dinlensyim diyorum bu sefer de karnımda savaş basliyo kıpır kıpır tekmeleri canımı acitiyo

beyzacmvrc bence bu kadar yorma kendini. Sil süpür otur. Allah korusun bebis erkenden gelmesin. O kadar bel ağrısı çekmene değer mi ki? inan ben 32.haftamdayim. Mesela 26. Hafyalarimdaki gibi yürüyüş yapamıyorum mesela hemen yoruluyorum kaldı ki tüm evi temizlemek 🤦‍♀️😳

beyzacmvrc niye o kadar detay girdin ki. Yada ağırlaşmadan dip köşe yapsaydın bu haftalarda üstün körü yapar gecerdin. Yine kirlenecek bu kadar yorulmanın anlamı yok. Ben olsam kadın tutardım annende ufaktan dolanırdı etrafında bu kadar yorulmamış olurdunuz ikinizde

Tkckvci valla yapılıyor işte. 🙄
        Biraz bekletmistim son haftalarda yaparız diye zaten doktor en fazla 38 i görürüz heralde dedi diye erken başlamstm temizliğe, iki gündür de annem var.

beyzacmvrc bende öyle daha doğumuma var diye detaylı temizliğe girdim 3 gün sürdü bel ağrısından günlerce ağladım sonra noldu bi anda sancım tuttu hastaneye gittim evim dağınıktı ve kirlenmişti sabah yaparım diye bıraktım doğum yapıp geldim yani çok yorma kendini yine batıyor yine batıyor

Deletedmom_106 agirlasmadan yapsam da yine tek yapamazdim ki. Çok camim var başka zaman bile çok yoruyor bide camlar yola bakiyo 1-2 haftada sanki 1 senedir silinmemis gibi oluyo egzos dumanlarindan hep
          Bende hep kabasini alabildim hamileyken o yüzden çok kirliysi tüller de camlar da 🙄
          Mutfağın da içleri duruyodu dışını sık sık yapsam
          Kirliydo baya yani.
          Annemde bende kadının yaptığı işi begenmeyiz diye tutmadm anneme kadın tutim desem tutturmazdi bana Zaten 😬
          Su birkac günü daha atlatsak evin düzeni bir otursa seçim geçse falan başka bsiey istemiyorum ondan sonra gelebilir bebisim inşallah 🥰
          Babamız da emniyet mensubu seçim zamanına denk gelse yandık zaten izin alabilir mi Allah bilir 😒

anayimbenanaaaa evet oda var ya 😬 bende korkuyorum dua ediyorum bı yandan gece uyuyamıyorum Allah’ım nolur sancı falan gelmesin bı 10-15 gün daha kalsin diye 😓
            Allah’a emanetiz.
            Şimdi annem yaparken bende oturamiyorum napayım 🥲

beyzacmvrc Allah’ yardımcın olsun. Haftan baya ileri . Doğum için erken temizlik için geç diye dedim. Allah güç kuvvet versin inşallah sağlıkla gelsin minik

En iyi çözüm durumunuz varsa kadın tutmak 500 600 nerelere vermıyoruz valla bi günde evimizin temizliğine verelim ne olucak valla okadar yoramam hamileyken kendimi elbise almam evi temizletirim çünkü cidden çok yorucu

Ecilata 500-600 e kimse gelip de kadar işi yapmaz sanmıyorum hadi 1000 TL olsun sorun değil
                Ama yapanın da arkasından ben bir tur daha geçerim yani o kesin kimse işini düzgün yapmıyor çünkü maddi açıdan bakmıyorum olaya ☺️ evin genel bir temizliğe ihtiyacı vardı hamilelikte biraz fazla ilgilenemedim evimle çünkü

beyzacmvrc Tayinler bir belli olsun ben de eşimle yapıcam dipköşe temizlik zaten mutfağımı hallettm dolapları falan sildim yerleştirdm sadece perdeler yıkanacak halıları da yıkatmaya vericem bir de camları sildik mi tamamdır inşallah🙏🏻

beyzacmvrc yapma yaptığına değmez ya bebeğin erken gelirse saha 36 dasın çok erken ve o ev illa pis olacak zaman var çünkü 38 spnrası olsan neyse bir de her temizlikçi bir değil eve temizlikçi abla geliyor her yer parlıyor valla iyi bir temizlikçi de bulabilirsin sonuçta hamilesin bebeğine bunu yapma