beyzacmvrc yapma yaptığına değmez ya bebeğin erken gelirse saha 36 dasın çok erken ve o ev illa pis olacak zaman var çünkü 38 spnrası olsan neyse bir de her temizlikçi bir değil eve temizlikçi abla geliyor her yer parlıyor valla iyi bir temizlikçi de bulabilirsin sonuçta hamilesin bebeğine bunu yapma
Doğum temizliğiii 🙄
beyzacmvrc ben 33+3 inşallah başlayacağım ama eşimle beraber yapıcaz annem yapamaz rahatsız bende o yüzden istemem kayınvalidem desen eşim yapmasını istemiyor camlar perdeler koltuklar mutfak dolabı içleri herşey duruyor inşallah bir gün başlarız
beyzacmvrc 38 haftalık tek başıma yaptım 2 gün mutfağı temizledim 1 gün camlar kapılar 2 günde odaları yaptım yatağımı hazırladım ondan sonra da gergin sil süpür toz aldım
- Düzenlendi
beyzacmvrc vallaha ben 31haftalığım kendim yalnız topladım😅iş bölgüsü yap bende öyle yaptım bigün yatak odanı dip köşe sil süpür temizle camları sil heryeri mis gibi yap sonrakı sabah mutfak orayıda cam çerçeve kapı avize falan fiıan derken sonra bi sabah misafir bebek odası derken bitiyor hemde yorulmamış oluyorsun ben dün mutfağımı dip köşe temizledim bugunde yatak odamı temizlicem geriye lavabo kızlarımın odası misafir odası kalıyor onlarda yarın birini sonraki sabah birini yaparak bitircem Allahın izniyle🌹🫶
ben ilk günden beri hiç boş kalmadım halı çırpmaktan perde asmaya kadar hersey yaptım şimdi 33 haftalığım detaylı temizliğe başladım cam duvar halı kapı dip köşe hersey yapıyorum hergün bir oda hiç birseyde olmuyor hamlayınca anladım ki çok hareketsiz kalmışım bence en kötüsü hareketsiz kalmak
Papatyaaa__ Allah kolaylık versin canım bzde annemle yapıyoruz bugün bitirmeyi ümit ediyorum😂
Enno tabi hareketsizlik de çok kötü ama fazla yüklenme ne olur ne olmaz
Pinarbek evet temiz tutmak da önemli şimdi bende pazartesi falan halilarimi sererim diyorum sonra her gün supur sil toz al yapıp temiz tutmaya calisirim her gün banyoyu temizlerim
ballikedii yaparsınız canım eşin yardım ediyorsa iyi
Balbebek012 az kaldı inşaallah bietecek bugün halıları sermesi kalır
bensu2 eşim gece çalışıyor sabah geliyor öğlene kadar uyuyo mecbur sonra kahvaltı
Ben aksma yemeği yapıyorum yemek yiyor ise gidiyo tekrar vakti olmuyor ki adamın da tülleri fslan asti oda yine yardımcı oluyor
beyzacmvrc yardımın varsa çok iyi benim malesef yardımcı olacak kimse yok bende kendim yapıyorum yavaş yavaş🫶🌹
beyzacmvrc aynen temizlikle bitmiyor malesef temiz tutmakta önemli o yüzden temizliğim bitince doğuma kadar her gün sil süpür toz aldım
beyzacmvrc 31 haftalık olduk