anayimbenanaaaa evet oda var ya 😬 bende korkuyorum dua ediyorum bı yandan gece uyuyamıyorum Allah’ım nolur sancı falan gelmesin bı 10-15 gün daha kalsin diye 😓
Allah’a emanetiz.
Şimdi annem yaparken bende oturamiyorum napayım 🥲
Doğum temizliğiii 🙄
anayimbenanaaaa kaç haftalık dogum yaptın
beyzacmvrc Allah’ yardımcın olsun. Haftan baya ileri . Doğum için erken temizlik için geç diye dedim. Allah güç kuvvet versin inşallah sağlıkla gelsin minik
Deletedmom_106 amin inşaallah teşekkür ederim 🥰🥰
En iyi çözüm durumunuz varsa kadın tutmak 500 600 nerelere vermıyoruz valla bi günde evimizin temizliğine verelim ne olucak valla okadar yoramam hamileyken kendimi elbise almam evi temizletirim çünkü cidden çok yorucu
anayimbenanaaaa ben o kadar gidebilsem sukrederm valla cokda erken değilmiş sizinde ☺️
Ecilata 500-600 e kimse gelip de kadar işi yapmaz sanmıyorum hadi 1000 TL olsun sorun değil
Ama yapanın da arkasından ben bir tur daha geçerim yani o kesin kimse işini düzgün yapmıyor çünkü maddi açıdan bakmıyorum olaya ☺️ evin genel bir temizliğe ihtiyacı vardı hamilelikte biraz fazla ilgilenemedim evimle çünkü
beyzacmvrc Tayinler bir belli olsun ben de eşimle yapıcam dipköşe temizlik zaten mutfağımı hallettm dolapları falan sildim yerleştirdm sadece perdeler yıkanacak halıları da yıkatmaya vericem bir de camları sildik mi tamamdır inşallah🙏🏻
- Düzenlendi
Fadimehizz oh kolay gelsin çok Zor gerçekten ya 🥲
Bizimde bugün biter heralde bakalım ☺️ kaç haftalıksnz
beyzacmvrc erken demedim ki zaten
beyzacmvrc eşinden yardım alabilirsin
beyzacmvrc yapma yaptığına değmez ya bebeğin erken gelirse saha 36 dasın çok erken ve o ev illa pis olacak zaman var çünkü 38 spnrası olsan neyse bir de her temizlikçi bir değil eve temizlikçi abla geliyor her yer parlıyor valla iyi bir temizlikçi de bulabilirsin sonuçta hamilesin bebeğine bunu yapma
beyzacmvrc ben 33+3 inşallah başlayacağım ama eşimle beraber yapıcaz annem yapamaz rahatsız bende o yüzden istemem kayınvalidem desen eşim yapmasını istemiyor camlar perdeler koltuklar mutfak dolabı içleri herşey duruyor inşallah bir gün başlarız
beyzacmvrc 38 haftalık tek başıma yaptım 2 gün mutfağı temizledim 1 gün camlar kapılar 2 günde odaları yaptım yatağımı hazırladım ondan sonra da gergin sil süpür toz aldım
- Düzenlendi
beyzacmvrc vallaha ben 31haftalığım kendim yalnız topladım😅iş bölgüsü yap bende öyle yaptım bigün yatak odanı dip köşe sil süpür temizle camları sil heryeri mis gibi yap sonrakı sabah mutfak orayıda cam çerçeve kapı avize falan fiıan derken sonra bi sabah misafir bebek odası derken bitiyor hemde yorulmamış oluyorsun ben dün mutfağımı dip köşe temizledim bugunde yatak odamı temizlicem geriye lavabo kızlarımın odası misafir odası kalıyor onlarda yarın birini sonraki sabah birini yaparak bitircem Allahın izniyle🌹🫶
ben ilk günden beri hiç boş kalmadım halı çırpmaktan perde asmaya kadar hersey yaptım şimdi 33 haftalığım detaylı temizliğe başladım cam duvar halı kapı dip köşe hersey yapıyorum hergün bir oda hiç birseyde olmuyor hamlayınca anladım ki çok hareketsiz kalmışım bence en kötüsü hareketsiz kalmak
Papatyaaa__ Allah kolaylık versin canım bzde annemle yapıyoruz bugün bitirmeyi ümit ediyorum😂
Enno tabi hareketsizlik de çok kötü ama fazla yüklenme ne olur ne olmaz
Pinarbek evet temiz tutmak da önemli şimdi bende pazartesi falan halilarimi sererim diyorum sonra her gün supur sil toz al yapıp temiz tutmaya calisirim her gün banyoyu temizlerim