• Gebelik
  • Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr

Kader111 sağlıkla gelsin bebisler inşallah canım başından beri normal normal diyordum doktor son kontrolde sezaryan diyince heyecan korku sevinç hepsi karıştı bende 😊

Bana da önden gtmesi farketmez sat a göre haftan 39sa sez olur dedi .neden 37olmaz dedim cnku son haftalar cok zor geçiyor o da akciğer gelişimini iyice tamamlansin diyeymis

Ggamzeet benim bebeğimin gelişimide iki hafta önde. En son kontrole gittiğimde 37+6 iken kilosu 3.600 gr dı şuan 39+1 olduk yarın randevumuz var gidicem bakalım kaç olmuş ama büyük ihtimalle sezeryan olucam bende

Ggamzeet benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyor . 36 haftalığım 35 teyken 3360 grmdı. Buna rağmen sezeryan için şu an bişey söylemek doğru olmaz dedi doktor

1. Haftada 3800 dedi doktor galiba bende sezeryen yarın kontrol var bakalım ne olacak 39+4 olacak.

Ben doğumun olduğu gün 3770 gram civari olarak duydun doktordan , bebeğim 3100 doğdu. Normal doğum istiyorsanız bence bir kaç doktora sorun kilo konusunu.

mommysss1 böyle oluyormuş genelde o yüzden bende bunu yaşayıp normal olabilecekken sezaryan olmak istemiyorum o yüzden kafam karıştı canım yoksa sezeryana karşı değilim sadece normal yapabilecekken sezaryan olsun istemiyorum

Kardelentrkylmz iki hafta önce gittiğimde banada hiç öyle bisey dememişti bu hafta gittiğimde doğum pozisyonunda mi dedim evet ama iri bi bebek normal zor dedi canım bi sonraki kontrolü iple çekiyorum

Ggamzeet merhaba benimde bebeğim 2 hafta önde ilerliyormuş bende 31+3 deyim bebeğin kilosu 2.38 gr dedi suyun fazla dedi şekerimde yok ama sezeryan yada erken doğum diye birsey de belirtmedi normal sorun yok dedi tedirginim o yüzden