Esrafatih01 evet canım ona göre alacak 🌸
Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr
Bana da önden gtmesi farketmez sat a göre haftan 39sa sez olur dedi .neden 37olmaz dedim cnku son haftalar cok zor geçiyor o da akciğer gelişimini iyice tamamlansin diyeymis
Ggamzeet benim 1 ay önden gidiyor 31. Haftama giricem bende
Ggamzeet benim bebeğimin gelişimide iki hafta önde. En son kontrole gittiğimde 37+6 iken kilosu 3.600 gr dı şuan 39+1 olduk yarın randevumuz var gidicem bakalım kaç olmuş ama büyük ihtimalle sezeryan olucam bende
Ggamzeet benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyor . 36 haftalığım 35 teyken 3360 grmdı. Buna rağmen sezeryan için şu an bişey söylemek doğru olmaz dedi doktor
- Haftada 3800 dedi doktor galiba bende sezeryen yarın kontrol var bakalım ne olacak 39+4 olacak.
Ben doğumun olduğu gün 3770 gram civari olarak duydun doktordan , bebeğim 3100 doğdu. Normal doğum istiyorsanız bence bir kaç doktora sorun kilo konusunu.
bebislerhakkinda sizin bebişin kilosu ne kadar kaç haftalık şuan canım
Suheda_4406resul yarın haber verirmisin canım bebis ne kadar olmuş doktor neye karar verdi
Nurdemir_28 kontrolden sonra bana da haber verirmisin canım bebiş ne kadar oldu doktor neye karar verdi
Kardelentrkylmz iki hafta önce gittiğimde banada hiç öyle bisey dememişti bu hafta gittiğimde doğum pozisyonunda mi dedim evet ama iri bi bebek normal zor dedi canım bi sonraki kontrolü iple çekiyorum
Ggamzeet 21+4 suan ama doktorda gecen hafta 22 çıktı 460gr dedi 28cm dedi
Ggamzeet tamam canım inşallah ani birşey olmazsa yazıcam.