Elisa ismi nasıl sizce cokkk kararsizim
anayimbenanaaaa onları hiç demiyorum zaten artık her çocuğun adı lina liya ecrin asel 🫠🫠🫠🫠
mavilibisey icimden gecenleri yazmissiniz tesekkür ederim 👌🏼
Bebiskosuu ben kaç defa rüyamda erva ismini gördüm . Pembe bir erva bilekliği koluma takılıyordu. Hangi ismide koysam ikinci ad olarak ervayi kullanacam
Melekrcn elisa aynı zamanda sağlık da kan testi olarak geçiyor hıv gibi ben de çok seviyorum o ismi ama sağlık sektöründe olunca biraz uzaklaştım
Hemsirees55 ay evet geçende bende gördüm 🙂
bende ismini elisa koyacam suan yorumlari okudum da ciddimisiniz ya yahudilerden faln gelmis diorsunuz elisa isminin anlami cennetin kapisinda bekleyen melek ve Allahin yemini ve arapca kökenli bir isimdir❗️
[silindi]
- Düzenlendi
hayaldi22 kaynak nedir ben biraz baktım ama cennet kapısında bekleyen rıdvan diye buldum sadece. Kuran da geçiyor denmiş ama neresinde hiçbir bilgi yok. Siz bulabildiniz mi? Sürekli saçma sapan haber siteleri çıkıyor, doğru düzgün bilgi yok.
_yfs_ Eliz koycaz sanırım biz şimdi onu istiyor 😅 Allah kolaylık versin eşler yine bı nebze katlaniliyor bu konuda da aileleri hemen anlamı ne 😅. Emir veren prenses yazıyordu ilk anlamında okudum begenmediler tabi. Ama cennetteki en büyük meyve ağacı anlamı da varmış diyince ooo koy tabi kızım falan 🤣🤣
Melekrcn bence çok güzel bir isim. Bende Lisa koyacağım. Yorumlara bakıyorum da çok cahilce. Yok müslümanlık yok yahudilik. Sanki her ismin anlamı doğru da çok biliyormuş gibi yorum yapıyorlar. İçinize ne doğmuşsa onu bırakabilirsiniz
Melekrcn Ben de koymayı düşündüm Elisa Esila başka bir isimde karar kıldım ama yine aklımda yav yok kuranda geçmiyor gibi saçmalıklara Allah aşkına aldırmayın geçen her şeyi anlamlı anlamsız kullanıyorlar kulağa hoş geliyor önemli olan sizin yetiştirmeniz öğretileriniz çocuğun karakterini oluşturan
[silindi] Cennet kapisinda bekleyen Melek , Allahin yemini ve hz. Zekeriyanin esinin ismi