• Doğum Hikayeleri
  • Sezeryan planlı ama doğal doğuma dönen hikayem hadi buyrun 👶🏼🧿🙏🏻💙🍼

ELFKSMN Allah analı babalı büyütsün Rabbim bizlere de kolay dogumlar nasip etsin bende siz gibi düşünüyorum hep kendi sancım olsun evde biraz bekleyeyim duşa vs gireyim hastaneye gittiğim de 5-6 cm acılmam olsun vs inşallah da olur fakat uygulamaya göre doguma 8 günümüz var ama bende hic bir şey yok acılmam olsun olsun yerimde durmuyorum evet ama en son 37. Haftamda catı muayenesinde acılma yok demişti ebe oysaki 2 parmagı ile baktı ve ben hic hissetmedim. Salı, günü randevumuz var inş acılmam vardır diyorum ama acılma varsa kendi sancım ne zaman gelir kafamda deli sorular Rabbim hayırlısını versin büyük bir merakla kızımı doguracagım günü bekliyorum

ELFKSMN 36. Haftam bitti karşıma bu post çikti, iyi ki okumuşum, agladım😔 ve çok imrendim😁 çok geçmis olsun, sağlıklı uzun ömürleriniz olsun inş bebişle🧿 hastane çantası notu da çok iyi olmuş ben 1-2 müslin daha koyayım😬

ELFKSMN maaşallah Allah bağışlasın. Doğum çok zor o anki acı psikolojimi bozmuştu resmen şuan 3. Olcak ve yine korkuyorum

ELFKSMN maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuş Allah yardım ediyor herşeyin doğalı güzel tabi ama mecburiyet dışında Allah
yavrunuzu size bagislasin

ELFKSMN ay maşallah 🧿 çok güzel ❤️ Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin darısı başımıza olsun çok güzel anlatmışsınız

ELFKSMN canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah o kadar mutlu oldum ki okurken çok şükür bütün stresin bitmiş kuzum sağlıkla büyüsün bebişin cok cok güzel anlatmışsın Allahım bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah😇🌹💕👼🏻

ELFKSMN Ben kendim ve yakınım doğurmuş gibi duygulandım hikayene ya iyi mi 😭😭😭Çok güzel darısı başımıza Allahım bir avazda doğursun herkes sağlıkla olsun herkes 🥺🥺❤️❤️Maşallah size

ELFKSMN Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah 🥰❤️

ELFKSMN Amin inşAllah canım çok sağol inşAllah bizlerde senin gibi kolay doğumlar yapabiliriz rabbim hayırlısıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllah 🥰🙏

ELFKSMN ben de hep hamile kaldıgımdan beri o yırtıkların korkusuyla sezaryan olmak istiyorum diyorum kafam cok karışık bu yüzden beni korkutan yırtıklar ve cok hassas bölge

ELFKSMN merhaba sağlıkla büyüsün inşallah ❤️ epidural vurdurmak zararlı mı sonrasında bir zararı oluyor mu 🙏

Burnumageliyoduslkmsn ayy kelin ilacı olsa keşkee 🤭 çaylar içtim pilatesler yaptım hurmalar yedim yokkk 41 hafta bitti riske atmadılar yatış yapıp doğumu başlatmışlardı😄 sezeryan oldum ay çok kötüydü ya o yataktan kalkarken bacaklarım titredi resmen azcık yürüdüm kış ortasında su gibi oldum acıdan ama normal doğumda doğurdum sonra aşşağı arkadaşların yanına inmiştim kahve içmeye🤷‍♀️

Eesrakkaya bir fikrim yok kişiden kişiye değişir sanırım bana açılma süresini uzatır demişlerdi kimisinde hızlanıyor 🤷🏻‍♀️

Aysenur222 korkma ! Dıştan bir hasar yok ! Ayrıca çocuk kendisi rahmi tahriş edebilir bu sebeple müsait değilse bölgen iç kesi atılması en doğrusu. Doktorunuza danışın ve mümkünse hastaneniz veriyorsa dahada sağlıklı bilinçlenmek için doğum eğitimlerine katılın. Benimde aynı tedirginliğim vardı eğitim sayesinde geçmişti ve doğum anında kesi atılırken mutluydum. Herşey evladının daha kolay dünyaya gelmesi için. Bak benim 1 hafta geçti içteki estetik dikişi bitirdikten sonra arkaya kalca kısmına doğtu dıştan 1 dikişile çıktı ve hemen dikiş attı kendisini. İyileşti bile. Ve samimi söylüyorum aynayla baktım 😬hiç bişey görünmüyor 🙄 aynı eskisi gibi 🤭

ELFKSMN ben bu anlattıklarınızdan sadece inanılmaz bir sancı çektim dediğinize yöneldim ve inanılmaz bir sancı çektikten sonrasına odaklanamadım 🥰

39+3 teyiz bende bekliyorum normal doğumu ama gelen giden yok 😅

ELFKSMN
            Sizin adınıza cok coook sevındım , Darısı başımıza insallah 🙏🏻 Sağlıkla büyüsünnn 💛
            Birsey merak ediyorum çatı muaynesi agrılı oluyor mu acaba , birde normal dogum sancısını tüm bedenen mi hissediyorsunuz. Yani vajinal bir acı mı bele vuran ya da karın agrısı gibi mi cok merak edıyorum 😌

ELFKSMN gerçekten cesaret lendirdin beni evet kesinlikle seminer falan bu tarz şeylere katılmak gerekiyor

ELFKSMN google den bakınca belden aşağısını uyuşturuyor ağrı hissini kaldırır yazıyor ama