• Doğum Hikayeleri
  • Sezeryan planlı ama doğal doğuma dönen hikayem hadi buyrun 👶🏼🧿🙏🏻💙🍼

ELFKSMN yaa maşallah Allah’ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 ben de senin gibi 2 saatte çok hızlı açılmalarla dogururun inşallah 😍 çektiğin acılara değdi annesi rabbim sizi ayirmasin ❤️❤️

ELFKSMN Allah analı babalı büyütsün çok güzel bir doğum olmus darısı bize insallah. Doktorunuzda çok iyimis İstanbuldaysa ismini öğrenmek isterim

ELFKSMN çok iyi anlatmışsınız tebrik ederim. Merak ettiğim bir şeyi sormak isterim normalde ağrı eşiniz nasıldır, doğum sancılarını ,o doğurma anındakı ağrıydı acıydı neye benzetebilirsiniz. Ben de normal istiyorum 🙏

ELFKSMN hayırlı olsun evladınız, sağlıkla büyütün inşallah🥰 bişey sormak istyorum çatı muayenizi nezaman yapmıstı doktorunuz kaçıncı haftada?

Sağlıkla büyütün inşallah maşaAllah 🌸❤️🐣🙏🏻

Aysenur222 aynen korkmayın kesikten falan bende en çok kesmelerimden korkuyordum bisürü şey söylüyorlardı.. doktora dedim uyuşturmadan bile kesiyormuşsunuz hemen dediki biz kasapmıyız bak iğnen burda hazır ihtiyaç olursa vurucam kesmeden dedi.. ne iğneyi hissettimmm ne kesiyiii ne dikmelerini.. kaç tane dikiş attığınıda bilmem söylemedi şuan iz vs sıfır hiçbişi yok 🤷‍♀️

Maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuş gönlünüze göre vermis Rabbim. Bebişin doğum boyu ve kilosu neydi. Ne kadar kilo verdi bebiş 💞

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

ELFKSMN
        Ayyyy darısı başımıza. Sağlıkla hepimiz evletlarımızı büyütelim inşallah🥰

Lafayette merhaba. Aci esigimi bilmiyorum dayanikliyimdir ama canim kiymetlidir. Agriyi benzetebilecrgim birsey yok malesef rahim ve makata siddetli bir baski oldu birsey cikacakmis hissi degildi. Benim icin 1 dk iskence 1 dk dinlenme seklindeydi. Kimi kadin bu aciyi nefesle sessiz bir sekilde karsiliyor ben dogumhaneyi inlettim 😏benim icin aciliydi ama dedigim gibi 1 dk suruyor ebe nefes aldirip durdu o zaman odak noktan degisiyor kolaylasiyor. Epidural yaptir gec 😋

LionsMom antalya medikalpark Tugrul Kaplan 🥰 Canim doktorum onun sayesinde oyle guzel dogduki

Sevilayms doktorum (erkek) yaptiginda bagirdim bana gore aciliydi ve urkutucu 🤭 ama ebe yaptiginda anlamadim 😎 bende belde karinda agri yoktu kasiktq vajinada vardi dogum yaklasio cocuk cikmaya basladiginda makatta buyuk tuvaleti yapacakmisim gibi hisle geldi. Iste o his geldimi pat diye ikiniyorsun tuvalrt yapar gibi doguyor. Tuvalet yapmak degil cocugu itiyormusuz meger ama hissiyat oyle. Sanci ikinma tuvalet hissi dogum esnasinda birbirine goriyor ayirt edemiosun. Ben dogum videoma bakiom tek dedigm 1-2-3 alin 😂😂😂 dogumu kendim yonetmeye baslamisim 🤤

ELFKSMN yığılıp kalmadığımız ayakta olduğumuz anlamına gelmez heralde dimi😂, yine sağlıkla kucağınıza almışsınız çok şükür mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olsun 🥰