• Doğum Hikayeleri
  • Sezeryan planlı ama doğal doğuma dönen hikayem hadi buyrun 👶🏼🧿🙏🏻💙🍼

ELFKSMN gözün aydın saglkla büyüsün bebisin doğum hikayen ve yazdklarin pozitf enerjin cok güzel maşallah 🙏🤍🌸

ELFKSMN Çok güzel anlatmışsınız ve çok güzel bir doğumunuz olmuş maşallah 😍 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ve darısı başımıza diyelim 😍

ELFKSMN o kadar güzel yazmışsınız ki maşallah 🥰 Allah bebeğinize ve ailenize hayırlı uzun ömürler nasip etsin

ELFKSMN Unutmayın 1 dk acıyı çekiyorsun sonraki 1 dk unutuyorsun. Sadece 1 dk. Yapabilirsiniz.

Aşkım hiçte bir dk değilmiş tek solukta okudum 😁 38+6 gelen giden yok inşallah böyle geçer benimkide ❣️

ELFKSMN Benim de normal görünüyor doğumum ilk doğumum o kadar tecrübesizim ki çok endişeliyim ne yapıcam diye ama beni çok rahatlattınız çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün evladınızı darısı benim ve diğer hamilelerin başına 🌸🥹

ELFKSMN Yaa ne kadar güzel gönlünüze göre olmuş ümidi kesmemek lazım 😍 Allah bana ve benim gibi bebişini bekleyen tüm annelere kolay doğumlar nasip etsin sağ salim kucaklarımıza alalım bizde buraya pozitif hikayeler yazıp moral olalım inşallah . bebeğinizi analı babalı sağlıkla büyütün tebrik ederim 💐

O kadar akıcı anlatmışsınız ki baaa-yıll-dııımm 😍25+2 yiz henüz ama şimdiden korku,endişe ve telaşlarım başladı diyebilirim. Böyle güzel hikayeler okudukça güçlendiğini hissediyorum. İnşallah Allah tüm hamişler ve bana da pozitif doğum hikayeleri yaşamayı nasip etsin 🙏🏽

Burnumageliyoduslkmsn kız ben ikisinide yaşadım normal doğum derim ağrı oluyor çıktımı bitiyor sezeryanın sonrası var bide ay o neydi ya😵‍💫 ben mecburi sezaryen oldum (ileri prematüre) ama ikisindede sancı çektim birinde hiç su kalmamıştı onun sancısı daha kötüydü.. ama mesela epiduralle falan hallediliyor yavaşsa bile ben 36 saat sonra doğurmuştum🤭🤭

ELFKSMN gülümsettin güzel insan. Hayırlı olsun. Nitekim bana güç verdin. Gerisi Allah’ın takdiri diyeceğim. Paylaştığın için teşekkürler 😇

ELFKSMN yaşadığınız süreci o kadar güzel anlatmışsınız ki, bu yazıyı okuyup doğumdan korkacak insanların sayısını azaltacağınızı düşünüyorum🤭 çok güzel yönetmişsiniz süreci sizi tebrik ediyorum 💕 bebeğinizle sağlıcakla bir ömür sağlıcakla kalın🥹 teşekkür ederim 🫠

Okurken ağladım rabbim herkese nasip etsin kucağına almayı çok sevindim adınıza rabbim ikinizede uzun ömürler versin ben de 36 haftadayim korkuyorum nasıl yaparım acılara dayanabilirmiyim ıkınabilirmiyim diye böyle hikayeleri okuyunca mutlu oluyorum

ELFKSMN yaa ne güzel yazmışsınız.. üşenmeden hepsini okudum o kadar akıcı ve ilgi çekiciydi çünkü 😄😁 inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi 🙏❤️

ELFKSMN Allah analı babalı büyütsün Rabbim bizlere de kolay dogumlar nasip etsin bende siz gibi düşünüyorum hep kendi sancım olsun evde biraz bekleyeyim duşa vs gireyim hastaneye gittiğim de 5-6 cm acılmam olsun vs inşallah da olur fakat uygulamaya göre doguma 8 günümüz var ama bende hic bir şey yok acılmam olsun olsun yerimde durmuyorum evet ama en son 37. Haftamda catı muayenesinde acılma yok demişti ebe oysaki 2 parmagı ile baktı ve ben hic hissetmedim. Salı, günü randevumuz var inş acılmam vardır diyorum ama acılma varsa kendi sancım ne zaman gelir kafamda deli sorular Rabbim hayırlısını versin büyük bir merakla kızımı doguracagım günü bekliyorum

ELFKSMN 36. Haftam bitti karşıma bu post çikti, iyi ki okumuşum, agladım😔 ve çok imrendim😁 çok geçmis olsun, sağlıklı uzun ömürleriniz olsun inş bebişle🧿 hastane çantası notu da çok iyi olmuş ben 1-2 müslin daha koyayım😬

ELFKSMN maaşallah Allah bağışlasın. Doğum çok zor o anki acı psikolojimi bozmuştu resmen şuan 3. Olcak ve yine korkuyorum