Berivn041 benim eşim çok hassas yani bayılırdı resmen çünkü benden kan bile alınırken odanın dışına kaçıyordu buna rağmen girerim demişti 😁 ama malesef doktorum izin vermedi ben kimseyi almıyorum dedi zorlasam kabul ederdi doktor eminin ama eşimi de tanıyorum 😁 bu yüzden giremicek malesef ve bence biraz mutlu etmistir bu durum onu yoksa o instagramda ameliyathanelerde bayilan babalardan olcakti 😁
    Berivn041 valla ben istedim doktor kabul etmedi sezaryenden korkuyorum panik yaparım sakinleştirici istiyorum dedim ama benim eşim benden daha telaşlı ve sinirli ters bişey olursa kavga çıkar diye vazgeçtim 😁 bi de başkasının kanını görünce bayılıyor onunla mı uğraşıcam bi de orda 😃 ama bence her erkeğin girip görmesi gereken bişey bu ne çektiğimizi anlamaları için.
      Pinarclk aslında ben de böyle düşünmüştüm eşimin bir akrabası tiksinir benim eşim girmedi dedi kemdimi istemedi eşimi istemedi bilmiyorum ama öyle diyince yinede böyle bişey istemem yani ama ben girmesini istiyorum acıkcası aynı düşünüyor muşuz aile her durumda birbirnin yanında olmalı diyorum 🤷🏻‍♀️
        Berivn041 Bende kararsiniz bu konuda 😕
        Eşim ben dogumda olucam tabi ki diyor. basta tamam dedim ama ayrintili dusununce sanki simdi istemiyorum Eşimin beni o halde gormesini 😕
        Evet kotkuyorum yanimda olmasini biraz isterim ama o durumda ben nasil vaziyette olucam ne yapicam nasi olucak kendi acımla ugrasirken onun irda olmasinin tedirginligini yaşamak istemem sanirim bilmiyorum ama son dakka ne olur 😑
          Yaseminhan haklısın ben bu konuyu eşimle konuşmadım açıkçası çok sinirli biri ban a değil ama çevredekilere aniden parlaya biliyor en iyisi konuşup fikrini sormak 🙏teşekkürler
          Baklava eğer kabul ediyorsa bence gelsin yanında canım görmüyor ki zaten hiç bişey senin başının ucunda duruyor seninle konuşuyor destek olması açısından hazır kabul ediyorken girmeli yani keşke herkes öyle hemen kabul etse
            Seda_Kptn valla ben demeden o diyo ben giricem diye.bendede panik durumu var o olunca kasarim belki kendimi bir problem olur rahat edemem. Diye dusundum de dinlemiyor ki😕
            Hayirlisi bakalim sonuc ne olucak daha 10 hafta var o zamana kadar belki ikna ederim 😅
              Berivn041 ben eşime bırakmıştım girip girmemeyi,doğum olacağı sırada doktorumuz çağırdı ve eşim de girdi.
              O anlar o kadar güzeldi ki iyi ki girmiş.inan hem ne yaşayarak dünyaya nasıl getirdiğini görüp seni anlıyorlar hem de daha çok bağlanıyorlar.en azından benim eşim öyle oldu.zaten baş ucunuzda duruyor,ön tarafta perde var,tiksinecek birşey görmüyorlar ki.ben eşimin daha duygusal,bana daha bağlı olduğunu gördükçe iyi ki girmiş diyorum.
                Berivn041 ben cok ısıtıyorum yanımda olsun o da cok istiyor yanımda olmak ama malesef hastane almıyor bizde de 😔
                Baklava ama bence görsün ya ben yapamıyorum bari siz yapın 😀 ben yarın sabah giricem doğuma hala bazen düşünüyorum acaba gelse mi diye ama orda onunla mı uğraşıcam bırakın kalsın öyle derim napayım 😂
                  Berivn041 tabi tabiki kişisine göre değişir ben ilk başta çok istedim ama sonra neden se kendim girme dedim sancı çekerken yanımda dursun ama Doğum anında arkadaşım olacak 🎈🎈
                  Çok güzel postlar atılmış içime su serpildi diye bilirim teşekkür ederim şuan fikirlerim birazdaha netleşti 🙏❤️
                  Seda_Kptn Ay Eyvah 😊
                  Rabbim saglikla kavustursun ins sizi birbirinize 😍😍😍
                  Eger eşinde dedigin gibi sorunlar varsa bence girmesin 😊
                  Sonra onun telaşıyla nasil ugrascan 😊
                  Şmdiden gecmis olsun ins.
                  En kisa surede toparlanirsiniz ins 😍😍😉
                    Bnm eşim girmek istemiyor gibi ama zorlasam gircek az kaldı o zamana ikna ederm güzel bi dille tiksinceni sanmıyrm işi gereği hep ölü yaralı insanlar görüyor otopsilere giriyor bndenmi tiksincek yavhu😂 kndimi böle teselli ediyorum doktorumuz iizin veriyormuş özel clinic sonucta sizde kabul etirin zaten eşim istese nabar neder girer. Ama doktoruma söylicem beraber ikna edicez