Kızlar bana yardımcı olur musunuz rica etsem çok kararsızlık yaşıyorum her kafadan bir sürü ses geliyor tecrübeli olanlar anlata bilirmi rica etsem eşim benimle Doğuma Girsemi yoksa girmemesi daha mı iyi Doğumda katısından tiksinen erkek olur mu acaba böyle şeyler duydum
    Berivn041 bnde şimdiden düşünüyorum ama %70 istememe taraftarıyım şuan 😊 bazı dr.lar doğumun hemen arkasından babayı alıyolar dogumhaneye yine bebeğinin ilk dakikalarına şahit oluyo bn öyle düşünüyorum.
    Berivn041 doğum anında senin özelini görmüyor başında dikiliyor diye biliyorum ben çok istedim eşim taraftar değil panik biri kendi şimdide sezeryan olucam yine istiyorum olsun yanımda destek olsun diye ama bana ' kızım ufacık bi aksilik olur orda ben paniklerim ortalığı birbirine katarım doktor işini yapama korkarım bundan yok girmim' filan diyo. Bakalım ben isterim şahsen hele normal doğuma daha çok isterim görsün ne zorlukla ana olunduğunu. Benim eniştem girmişti teyzemin doğumuna teyzem 5 kilo normal doğurdu eniştem şimdi hepimize diyoki kadınlar kadan kutsal bi varlık yok ben bunu bilir bunu söylerim diyo😀
    Berivn041 canim o tiksinme olayi nedir soyliyim. Bazi hamileler normal olarak dogum aninda kaka yapabiliyor. Bu yuzden diyolardir esin tiksinir falan. Bende kendime guvenmiyorum yoksa esimin girmesini istiyorum. Degerimi daha iyi bilir diye. Bi anne dogurana kadar neler cekiyor eşler gorse anlasa bilse cok iyi olur tabiki ama. 🤯🙈
    Berivn041 neden tiksinsinki. Sizin için demiyorum ama şu erkeklere göre şekil almaktan vezgeçmeliyiz. Onlar bizim eşimiz. Ve ben yanımda istiyorsam yanımda olmalı. Tiksinmesin bir zahmet. Ben onca şeyi aile olabilmek için yaşıyorsam, o da eşinin her haline katlanabilmeli. Velhasıl sen istiyorsan girsin. Yani tamamen kendin karar ver. Ben eşimi yanımda isterim. Ki her anımızda el ele olmak bizi aile yapar aslında.
      Berivn041 bende isterim eşim yanimda olsun ama bu konuda eşim ne yazikki cesaretli degil. Herkesin bunyesinin bir olmadigi kesin herkes dayanamayabilir bence anlayis göstermek gerek ve cok da eslerimizi zorlamamak gerek sahsi dusuncem.
      bnde eşim doğumA girsin istiyorum. annelğin kolay olmadığını görsün kıymet bilsin diye. hamilelğim rahat geçti şükür ama eşim bunu kullandı gibi hissediyorum neden bilmiyorum hiç el üstünde olmadım.aslnda iyi biri onu çok seviyorum beni sevdğine de eminim. evde yemk temzlk nadir aksadı birikti. o da anlamadı zor bişey olduğunu hamilelik annelik vs. beni anlasın istiyorum. geçen gün parmağm kesildi dikiş atıldı. ona bile zor dayandı. acaba doğuma girmesi konusunda katı zorba mı davranıyorum. yoksa bi nevi haklımıyım yanımda olsun görsün ne zorlukla anne oldğumu. (ne kadar kolay geçsede doğm illaki zorlğu olcak) Mevlam tek avazda kolayca ve sıhhatle doğum nasip etsin herkese😊(ayrı post açmıyayım banada cvp verin annişler☺️)
        esraturk Bence girmeli şahsen ben istiyorum çünkü çok şükür benim hamileligim de sıkıntılı geçmedi ve eşim her problemime olabilir hamilesin normal diyor doğum anında da olabilir ağrıyabilir doğuruyorsun diyebilcek mi çok merak ediyorum 😃 bundan ziyade o da o güzel ana şahit olsun istiyorum 😍
          Berivn041 aslında bende bir yandan çok istiyorum ama bir yandan da çok utanırım normalde bile utanıyorum ondan , şimdi bile hastanede bağırmalarımı duyacak diye içten içe utanıyorum ama eşim hayatta gelmez diye düşünüyorum 🤔...
          Berivn041 girsin bence ama bakmasın sadece sana destek olsun ve bebeğin ilk doğduğu ana tanıklık etsin.Çünkü eşinin yanına girip 6-7 ay karısına yanaşamayan erkekler olabiliyor
            Berivn041 biz konuştuk eşimle ona bir bir anlattım bu bu sebeplerden dolayı eşinden tiksinenler oluyormuş eğer bu evliligimizi etkiler diyosan elbette ki girme ama etkilemez diyosan ben o anı birlikte yasayalım isterim dedim.oda makul bir şekilde bende girmeyi isterim dedi vs vs bu şekilde konuşup fikirlerini alabilmek önemli evet biz istiyoruz ama belki o kendine guvenemiyodur sinirlidir paniktir vs karaktere bağlı.. detaylı konuşulması taraftariyim
              Berivn041 benim eşim çok hassas yani bayılırdı resmen çünkü benden kan bile alınırken odanın dışına kaçıyordu buna rağmen girerim demişti 😁 ama malesef doktorum izin vermedi ben kimseyi almıyorum dedi zorlasam kabul ederdi doktor eminin ama eşimi de tanıyorum 😁 bu yüzden giremicek malesef ve bence biraz mutlu etmistir bu durum onu yoksa o instagramda ameliyathanelerde bayilan babalardan olcakti 😁
                Berivn041 valla ben istedim doktor kabul etmedi sezaryenden korkuyorum panik yaparım sakinleştirici istiyorum dedim ama benim eşim benden daha telaşlı ve sinirli ters bişey olursa kavga çıkar diye vazgeçtim 😁 bi de başkasının kanını görünce bayılıyor onunla mı uğraşıcam bi de orda 😃 ama bence her erkeğin girip görmesi gereken bişey bu ne çektiğimizi anlamaları için.
                  Pinarclk aslında ben de böyle düşünmüştüm eşimin bir akrabası tiksinir benim eşim girmedi dedi kemdimi istemedi eşimi istemedi bilmiyorum ama öyle diyince yinede böyle bişey istemem yani ama ben girmesini istiyorum acıkcası aynı düşünüyor muşuz aile her durumda birbirnin yanında olmalı diyorum 🤷🏻‍♀️
                    Berivn041 Bende kararsiniz bu konuda 😕
                    Eşim ben dogumda olucam tabi ki diyor. basta tamam dedim ama ayrintili dusununce sanki simdi istemiyorum Eşimin beni o halde gormesini 😕
                    Evet kotkuyorum yanimda olmasini biraz isterim ama o durumda ben nasil vaziyette olucam ne yapicam nasi olucak kendi acımla ugrasirken onun irda olmasinin tedirginligini yaşamak istemem sanirim bilmiyorum ama son dakka ne olur 😑
                      Yaseminhan haklısın ben bu konuyu eşimle konuşmadım açıkçası çok sinirli biri ban a değil ama çevredekilere aniden parlaya biliyor en iyisi konuşup fikrini sormak 🙏teşekkürler