Burnumageliyoduslkmsn ahahhaha benımkı erkek olcak ıste hıc ıkızlerden erkek tanıdıgım olmadı tahmın edemıyorum ne cıkcak o yuzden korkuyorum

Esesss kuzum ilişki öneriyorlar birde hareket yürüyüş enerciii 😂

Esesss benim esimde ikizler cok memnunum kitabini okur gezmeyi sever her konuyla ilgili konusuruz sıkıntı yapmayin

Esesss ananas 🍍 ahududu çayı yürüyüş merdiven hurma vs derken ne zaman doğururum acaba bende doktora sordum bunları başla dedi bugün başladım bakalım

Esesss ikizler bu hayattaki en eğlenceli burç bence;) çok yakın arkadaşım ikizler eşim de ikizler bende aslanım:) 40. haftadayım benim oğlum da gelmiyor bir türlü bi taraftan hadi diyorum bi taraftan ikizler olmayı bekliyor herhlde diyorum yani bence sakıncası yok dediğim gibi çok eğlenceli aynı zamanda çokta merhametlidirler🤍

Esesss Ya benim babamda ikizler burcu ve asla ikizlerle anlaşamıyorum , ama bizimkide biraz daha gelmezse ikizler olacak 😭😭

Jelibon16 ay gercekten mı ıste adı ıkızler olunca hep bı önyargılıyız ama suan rahatladım dogmayabılırsın oglum😂

2020 senesinde 41+5 de doğdu oğlum az daha sabır 😂

Esesss aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum 38+6 dayım ve artık doğurmak istiyorum çünkü ikizler burcu 🤔

Esesss yarıyor diyolar özellikle çay ananas çok iyi geliyormuş deneyenlerden de fikir aldım doktor da önerdi
            Squat falan bişeyler yapmak lazım bekle bekle olmuyor

Gnl01 strese gırıyomusunuz ben cok streslıyım mesela esım napıyosun dese batıyo o kıvama geldım