Esesss ananas 🍍 ahududu çayı yürüyüş merdiven hurma vs derken ne zaman doğururum acaba bende doktora sordum bunları başla dedi bugün başladım bakalım

Esesss ikizler bu hayattaki en eğlenceli burç bence;) çok yakın arkadaşım ikizler eşim de ikizler bende aslanım:) 40. haftadayım benim oğlum da gelmiyor bir türlü bi taraftan hadi diyorum bi taraftan ikizler olmayı bekliyor herhlde diyorum yani bence sakıncası yok dediğim gibi çok eğlenceli aynı zamanda çokta merhametlidirler🤍

Esesss Ya benim babamda ikizler burcu ve asla ikizlerle anlaşamıyorum , ama bizimkide biraz daha gelmezse ikizler olacak 😭😭

Jelibon16 ay gercekten mı ıste adı ıkızler olunca hep bı önyargılıyız ama suan rahatladım dogmayabılırsın oglum😂

2020 senesinde 41+5 de doğdu oğlum az daha sabır 😂

Esesss aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum 38+6 dayım ve artık doğurmak istiyorum çünkü ikizler burcu 🤔

Esesss yarıyor diyolar özellikle çay ananas çok iyi geliyormuş deneyenlerden de fikir aldım doktor da önerdi
          Squat falan bişeyler yapmak lazım bekle bekle olmuyor

Gnl01 strese gırıyomusunuz ben cok streslıyım mesela esım napıyosun dese batıyo o kıvama geldım

Esesss bizim kız da ikizler burcu olacak 38+3 olduk buec murc önemli değil de dogsun istiyorum 40. Haftadasınız sanırım acılmanız falan da mı yok

Esesss 😂😂😂ah be sende kendimi gördüm 😂😂bende ikizler olmasın boğa olsun istedim ama şartlar ikizleri gösteriyor 😂

Esesss yok ya hiç korku falanda yok ilk bebeğim ya herseyden habersizim ne olcak bilmiyorum bile 😁

Busra40 geçen gün doktora gttim onla ilgili birsey demedi ama kafası rahmime baskı yaptığını hissediyorum