• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Beigebaby kız 🙈 kız erken gelir derler bir de 😂😂 hep o erken gelecek sandım öyle deyince 🙈 bizim ki nazlı çıktı ultrasonda bile yüzünü tam olarak göremedik eli hep yüzünde, arkası dönük yüzünü göstermiyordu 😂😂❤️

TomrisHanim doktorun kontrolü ile anlaşılır bence kendimiz anlayamayız onu benim henüz açılma var mı yok mu bilmiyorum mesela pazartesi randevum var o zaman belli olacak

Humzee16 bizim bebişte öyle hiç göstermedi yüzünü en son ultrasonda görebildik artık umudu kesmiştik 😂 belli olmuyo işte erkek geç gelir kız erken diyorlar ama tam tersi olabiliyor 😂

Beigebaby banada 3300 demisti dr bebek 2890 dogdu yanılmayı payı olabilir sikkat edin acele etmeyin vaktinde doğsunlar

cevriye35_ evet bende güvenemiyorum o yüzden 100-200 gram fazla eksik olabiliyormuş . Küveze falan girdi mi bebeğiniz kilosundan dolayı

antk_05 doktorda 41 e kadar yolu var olumsuz bir durum olmadığı sürece dedi ama artık bir an önce doğurmak istiyorum bekledikçe stres oluyorum 😞

Beigebaby belim ağrıyor, yemek yedikten sonra hep midem bulanıyor. Yarın acile gidip öğreneceğiz. Gerçekten geliyor mu yoksa yalancı sancılar mı öğreneceğiz 🥰🙈🙈

Edremizz dinlenince ya da ılık bir duş alınca geçiyorsa yalancı sancı demişti doktorum . Düzenli olup olmadığına dikkat edin 🙃

Beigebaby bende öyle bir an önce gelsin istiyorum doktorum 41 doldurmadan bana yatış verecek riske atmamak için. Kendi sancılarım olsun diye elimden geleni yapıyorum ama nafile gelmiyor 🥲