• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Beigebaby
39+5 ten selamlar bende dört gözle kızımı bekliyorum hala gelmedi normal doğum istiyorum bakalım artk ne olacak Perşembe günü hastaneye gidip bakacam durum nedir diye 😌

Kardelenalya Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim. Aynı bedende son gece ne kadar manidar 🥺 çok çok güzel geçsin gününüz bol bol dua edin. Rabbimin izniyle hemencecik geçer ❤️🐣

Beigebaby 38 haftalık olduk bizde.. biraz ağrılı geliyor sanki yakında gelecekmiş gibi hissediyorum. 🥺🥺☺️

Beigebaby 40+2 beklemeye devam. Yürüyüş, sıcak duş, merdiven çıkmaya başladım. Hayırla, sağlıkla gelsin bebişlerimiz İnşâAllah 🙈❤️

Z72r47asel Bende normal istiyorum hep ama doğana kadar belli olmuyor işte bebişler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar, sağlıkla gelsinlerde artık normal sezeryan hangisi olursa 🙃

Beigebaby artık kipirdayacak yeri kalmamış hala gelmemekte inatçı 😅. Kilosu doğduğunda ultrasona göre aşağı yukarı bı 100-200 gram oynama oluyor diye duymuştum bende

Beigebaby açılma olduğunu nasıl anlıyorsunuz ilk gebeliğim benim 5 aylığız aslında sezeryan istiyorum ama bilmiyorum sezeryan olsamda acilmam olur mu vs merak ettim,☺️

Beigebaby kız 🙈 kız erken gelir derler bir de 😂😂 hep o erken gelecek sandım öyle deyince 🙈 bizim ki nazlı çıktı ultrasonda bile yüzünü tam olarak göremedik eli hep yüzünde, arkası dönük yüzünü göstermiyordu 😂😂❤️

TomrisHanim doktorun kontrolü ile anlaşılır bence kendimiz anlayamayız onu benim henüz açılma var mı yok mu bilmiyorum mesela pazartesi randevum var o zaman belli olacak

Humzee16 bizim bebişte öyle hiç göstermedi yüzünü en son ultrasonda görebildik artık umudu kesmiştik 😂 belli olmuyo işte erkek geç gelir kız erken diyorlar ama tam tersi olabiliyor 😂

Beigebaby banada 3300 demisti dr bebek 2890 dogdu yanılmayı payı olabilir sikkat edin acele etmeyin vaktinde doğsunlar

cevriye35_ evet bende güvenemiyorum o yüzden 100-200 gram fazla eksik olabiliyormuş . Küveze falan girdi mi bebeğiniz kilosundan dolayı