Beigebaby 38+4 olucaz gece yarısından sonra ama hala hiçbir belirti yok bol bol tuvalete çıkmaktan başka 😤 sanki hiç gelmeyecek gibi hissediyorum sizde durumlar ne 😂
Suheda_4406resul Beigebaby haftamız günümüz aynı bende gece yarısından sonra 38+4 oluyorum.ve hala gelen giden yok üstelik bebişim en son bir hafta önce kontrole gittiğimde 4 kiloya çok yakındı. Her geçen gün kilosu artıyor biran önce dogurmam lazım ama beyfendi yerinden gayet memnun😬🤷🏼♀️
Beigebaby Eftelyaatasoy ben egzersiz konusunda çok üşengecim ya , normalde de hiç yapmazdım hamilelik boyuncada yapmadım şimdide yapmıyorum 🥲
Beigebaby Kardelenalya Korkmayın sonunu düşününhep evladınıza kavuşacaksınız 🥰 Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin gitsin inşallah 💖
Humzee16 Kardelenalya Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim. Aynı bedende son gece ne kadar manidar 🥺 çok çok güzel geçsin gününüz bol bol dua edin. Rabbimin izniyle hemencecik geçer ❤️🐣
duyygu53 Beigebaby ntsye göre sancı var ama hissettiğim yok açılmada yok el bebek gül bebek devam ediyorum 😅
Eftelyaatasoy Beigebaby bugün doktorum bebek kücük 1 haftadır kilo almamıs kilosu aynı böyle devam ederse cok beklemeyiz dedi sezeryan gibi konustu korktum 😟
Beigebaby duyygu53 benimde cuma günü çok az bir sancı çıktı ama çok nadir yalancı sancılar oluyor , hatta o kadar nadir oluyor ki sancı mı değil mi emin olamıyorum 😂
Beigebaby Tugce0142 Alttan muayene yapıyor mu doktorunuz her gittiğinizde , benim 37. Haftada çatı muayenesi oldu bir daha alttan muayene etmedi doktor , açılma var mı yok mu bilmiyorum
Beigebaby Suheda_4406resul oy maşallah tombik 😂 bizimde en son 3300dü ama ultrasonda gözüken kiloyada inanmıyorum hiç
Suheda_4406resul Beigebaby artık kipirdayacak yeri kalmamış hala gelmemekte inatçı 😅. Kilosu doğduğunda ultrasona göre aşağı yukarı bı 100-200 gram oynama oluyor diye duymuştum bende
cevriye35_ Beigebaby banada 3300 demisti dr bebek 2890 dogdu yanılmayı payı olabilir sikkat edin acele etmeyin vaktinde doğsunlar
Melekk_1 Beigebaby alltan baktığında söylemedi mi açılma var mi yok mu yada siz sormadınız mi. O civarlar yapılıyor cnkü çatı muayenesi
Tugce0142 Beigebaby bende 36+4 de oldum çatı muayenesi o zaman açılma yok demişti her hafta da kontrole gidiyorum ultrason ile karından bakıyor rahim ağzı daha açılmamış diyor