11+4 çift yumurta 🐣🐣nift yaptırdım sonuç bekliyorum 🥲
İkiz hamileler var mı yoksa yanlız mıyım bilmek isterim 🌺
Mervegg 19+3 çift yumurta ikizlerim var biri kız biri erkek yavaş yavaş ilerliyoruz 😇
Ugur0167 betanız kaçtı bende ikiz istiyorm
Blueberry0 valla hiç bilmiyorum bizim beklenmedik Bi gebelik oldu 2 buçuk aylikken öğrendim ben hamile oldugumu direk ikiz olduğunu söylemişlerdi zaten
Ugur0167 hımmmm ben bu hafta sonu kalp atışı duyucam beta 15000 çıktı bende o yüzden şüphelendim
Blueberry0 benim 5 hastalıkken beta 5800 çıkınca dr şüphelendi o zaman anladık ikiz olduğunu sizinki de baya yüksek hayırlısı olsun
Mervegg 9. Haftama kadar çok zordu bulantılardan halsizlikten birşey yapmıyordum 10. Haftam çok iyiydi 11. Haftamda bi gece reflü atağı geçirdim kalp krizi gibiydi hastaneye yatırdı doktorum serumlar vs o gün ağrılar geçti ama o günden beri renni kullanıyorum sürekli fazla yemek yersem ya da uzun süre aç kalırsam ataklar geliyor geceleri oluyor genelde şiddetli bir mide sıkıntım var yani düzeleceğine dair inancım var gebelikte bu tarz şeylerin normal olduğunu söylüyorlar 🤭
filizgol merhaba kuzum değerini gördüm ondan yazdm baya zaman gecmiş hayırlı olsun inş kullanıyosundur uygulamayı❤️ benımde 4 gun gecıkmem var kan verdim 3959,24 cktı kan sonucum. Ikız mi diyen soran cok ben daha gıtmedm doktora bugun kan verdm daha yeni. Yani sizde değer yuksek mi? Ikız gibi mi tahmın sadece