Berenmeva1 benimde çift yumurta sağlıkla kavuşun inşallah nift testi yaptırdınız mı
İkiz hamileler var mı yoksa yanlız mıyım bilmek isterim 🌺
- Düzenlendi
Ugur0167 merhaba bende tek yumurta ikizi annesiyim bebeklerimden biri adet donemime göre önde gitmeye biride 1hafta geriden gelmeye başlamış sizdede böyle bsey oldumu
Ve bnm bebeklerim tek kesede öyle tek kese içinde iki ayrı kese faaln değil sizinki nasıl acaba doktorum bana 32.hafta doğuma girilck dedi çok riskli olduğundan ötürü
Daha 14. Haftamdayim ben
@"Mervegg Benim de çift yumurta ikiz bebeklerim.
10+0 daha kontrolümüze var iki hafta sonra gideceğiz inşallah hayırlısıyla.
Siz hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba?
Hrftm merhaba benimde tek yumurta ikizi ama böyle bisey yok bizde ben şuan 30 haftalık oldum şimdilik Bi sıkıntımiz yok şükür benim doktorumda 36 da normalde doğum olucak dedi ama 34 den herhangibisey olursa doğuma alırız hemen dedi 34 den sonra Bi sıkıntı olmaz dedi o zamana 2 kiloyuda geçmiş oluyor şuan kilolarida aynı gidiyor bizim 1500 kilolar ikiside
11+4 çift yumurta 🐣🐣nift yaptırdım sonuç bekliyorum 🥲
Mervegg 19+3 çift yumurta ikizlerim var biri kız biri erkek yavaş yavaş ilerliyoruz 😇
Ugur0167 betanız kaçtı bende ikiz istiyorm
Blueberry0 valla hiç bilmiyorum bizim beklenmedik Bi gebelik oldu 2 buçuk aylikken öğrendim ben hamile oldugumu direk ikiz olduğunu söylemişlerdi zaten