Ugur0167 merhaba bende tek yumurta ikizi annesiyim bebeklerimden biri adet donemime göre önde gitmeye biride 1hafta geriden gelmeye başlamış sizdede böyle bsey oldumu
Ve bnm bebeklerim tek kesede öyle tek kese içinde iki ayrı kese faaln değil sizinki nasıl acaba doktorum bana 32.hafta doğuma girilck dedi çok riskli olduğundan ötürü
Daha 14. Haftamdayim ben

@"Mervegg Benim de çift yumurta ikiz bebeklerim.
    10+0 daha kontrolümüze var iki hafta sonra gideceğiz inşallah hayırlısıyla.
    Siz hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba?

Hrftm merhaba benimde tek yumurta ikizi ama böyle bisey yok bizde ben şuan 30 haftalık oldum şimdilik Bi sıkıntımiz yok şükür benim doktorumda 36 da normalde doğum olucak dedi ama 34 den herhangibisey olursa doğuma alırız hemen dedi 34 den sonra Bi sıkıntı olmaz dedi o zamana 2 kiloyuda geçmiş oluyor şuan kilolarida aynı gidiyor bizim 1500 kilolar ikiside

Hrftm bizimde tek kesede sizin gibi ama arada zar olduğunu söyledi doktor ondan birbirlerinden besin çalmıyorlar şimdilik aynı gidiyorlar bakim ama bence doktor secimide çok önemli

11+4 çift yumurta 🐣🐣nift yaptırdım sonuç bekliyorum 🥲

Ugur0167 bulandugum bölgede tek perinatoloji uzmanı olduğundan dolayı ona giidyorum bende bilmiyorum zar falan yok dedi anlamadım ya

Hrftm anladım canım benim doktorundan en başından beri zar var arada bu çok iyi bisey dedi birbirinden besin calamiyolar kiloları ayni gidiyor mus bize öyle söyledi

Ugur0167 ay umarım yanlış görmüştür bnm doktorumda ilk gittigimde zar var dedi smdi yok dedi hani ölüm riskleri çok fazla dedi Allah’ım sağlıkla versin inşallah kucağımıza🙏🏻🤲🏻

Hrftm inşallah sağ salim kucağına alırsın sağlıcakla vakti zamanında dogarlar inşallah

Mervegg 19+3 çift yumurta ikizlerim var biri kız biri erkek yavaş yavaş ilerliyoruz 😇

Bgonca bizde 8+3 haftalığız bir kere gittim hastaneye henüz hastane doktor seçimi yapmadım araştırıyorum doktor ikiz olduğu için 2 hafta da bir kontrole gel dedi sizde de öyle mi

twinsmom_ ne güzel benimde gönlümden geçen bi kız bi erkek 😇 çok zorlanıyorum yemede içmede hiç bişey yiyemiyorum halsiz de kaldım tabi zor geçiyor günlerim sizde böyle bş süreç oldu mu ne zaman geçti

Mervegg bizim 24 haftadan sonra iki haftaya bir gitmeye başladık normalde ayda bir gidiyorduk

Blueberry0 valla hiç bilmiyorum bizim beklenmedik Bi gebelik oldu 2 buçuk aylikken öğrendim ben hamile oldugumu direk ikiz olduğunu söylemişlerdi zaten

Ugur0167 hımmmm ben bu hafta sonu kalp atışı duyucam beta 15000 çıktı bende o yüzden şüphelendim

Mervegg 9. Haftama kadar çok zordu bulantılardan halsizlikten birşey yapmıyordum 10. Haftam çok iyiydi 11. Haftamda bi gece reflü atağı geçirdim kalp krizi gibiydi hastaneye yatırdı doktorum serumlar vs o gün ağrılar geçti ama o günden beri renni kullanıyorum sürekli fazla yemek yersem ya da uzun süre aç kalırsam ataklar geliyor geceleri oluyor genelde şiddetli bir mide sıkıntım var yani düzeleceğine dair inancım var gebelikte bu tarz şeylerin normal olduğunu söylüyorlar 🤭

bir yıl sonra

filizgol merhaba kuzum değerini gördüm ondan yazdm baya zaman gecmiş hayırlı olsun inş kullanıyosundur uygulamayı❤️ benımde 4 gun gecıkmem var kan verdim 3959,24 cktı kan sonucum. Ikız mi diyen soran cok ben daha gıtmedm doktora bugun kan verdm daha yeni. Yani sizde değer yuksek mi? Ikız gibi mi tahmın sadece