Sevvalerdmm 51 ile kaldım şuan 16 hafta oldum 55 buçuk olmuşum
Kaç kilo da hamile kaldınız
62 ile hamile kalıp 57ye düştüm şimdi 59 kiloyum 20 haftalık hamileyim
Aytan_nama oluşmadı
Sevvalerdmm bende 45 kilo ile hamile kaldım şuan 54 oldum daha 28 haftalığız doğuma kadar kaç kg ile giderim bilemiyorum 😊
Sevvalerdmm bende 47 kiloyla hamile kalmıştim 56 doğum yaptım
Semanur0902 bende 118le hamile kaldım 😅
- Düzenlendi
Sevvalerdmm 56ile hamile kaldım şimdi 63üm 7 kilo aldım😫😫nasıl gitcek bu kilo?
Sevvalerdmm ayyy bende 45 le hamile kaldım ilk 3 ayda 43 e düşmüştüm sonra bir almaya başladım ben bekarken hiç kilo aldigimi bilmem en son tartildigimda 58 kilo olmuştum ama şuan 60 i gecmisimdir duba gibi oldum bir gör halimi😂
Sevvalerdmm şuan da 36+2 deyiz çok şükür az kaldı inşallah oglusumla 🥰
Aytan_nama dikkat etmeniz önemli 😖 ilerleyen zamanlarda sizi çok zorlayabilir. Belki yemek içme saatlerinizi kısıtlabilrsiniz
Esk2626 yanlız olmadığıma sevindim valla 😂😂
39 kilo ile hamile kaldım şuan 28 haftalık ve 48 kiloyum
Sevvalerdmm 43 le kaldim bende suan 20 haftaligim 47 oldum bu 2.gebelik ilkinde de 55 le doguma gittim😇😇
Betulnnmz aynıymış haftamız bende 60 ile hamile kaldım şuan 72 kg yum 😊
Sevvalerdmm boyum 1.70 53 kilo ile hamile kaldın şu an 39+1 deyim 73 kilo oldum. İlk hamileliğim de de 18 kio almıştım
Sevvalerdmm 44 ile hamile kaldim cok zordu hamileligim kilo vermedim aksine aldim son aylar tbiki ama çok kötü olmuştum dermanim yoktu ya o derece kusmaktan berbat olmystum en iyi orta kilolu olmak ya bence
anneolmakzoramagulusuyeter_ sağlıkla gelsin bebeğiniz🌸😊
Sevvalerdmm 47 ile kaldım şu an 59 um 30. Hafta 🤗
Sevvalerdmm sen yine iyisin ben 40 kilo tüm 12+4 hiç kilo almadım yıllardır kilo alamıyorum hiç bir sorununda yokmuş Dr demesi
Sevvalerdmm 42 kilo ile kaldım belki 40 bile olabilir çünkü öğrendiğim zaman 42′ydim ve 1,5 aylık hamileymişim ama ben de zor kilo alıyorum o yüzden sanmıyorum 🤭 şuan 33+4 53 kilo ile devam ediyor fakat kilo aldığım hiç belli değil hala sadece göğüsüm ve göbeğim geri kalan yanlarım full zayıf 😂