Meleklerininannesii Sezenn_ çok şükür canım benim sağlıkla gelsin minik inşallah detaylı ultrasonunda da bir sorun olmamasına çok sevindim maşallah 🥰🩷
Sezenn_ Meleklerininannesii Allah razı olsun canım benim 🙏🏻😍 Bekeleyen tüm anneler sağlıcakla kavuşalım inşallah 🌸🌸
Meleklerininannesii tubimom bence çok güzel bir düşünceniz var sonuçta ikisi de evladınız olduğu için dengede tutmak istiyorsunuz en doğal hakkınız ben sizin yerinizde olsam bende aynı şekilde davranırdım 🌸🩷
Deniztrn Meleklerininannesii valla bilmiyorum kdhdjsk kuzenim var o da 37 haftalık hamile.. hala bulamadı bi o isim atıyo bi ben 😅
Meleklerininannesii Deniztrn şimdi senin hiçbir isim türünü beğenmemen işi bozuyor canım yoksa kolay ama senin iş zorr 🤭😂😂
gunes88 26+2 temmuz sonu Ağustos basi bakalimm insallah🐣🐣 daha dün öğrendim sanki ne cabuk geçiyor zaman🌞
Yaseminanne Meleklerininannesii Biz de 24+1 deyiz 😊 Dogum 23 agustos gibi görünüyor ve ben de hala isim bulamadmm
Yaseminanne esraEb hic sormadım ki doktora. Daha erken diye. Teefondaki uygulamada 23 agustos yazıyor
ilknursarenacar Meleklerininannesii benim de 6 Kasım son adet tarihi 24 haftalık olduk bugün ama geç döllenme olmuş detaylı da doktor 17 Kasım olarak söyle doktorlara dedi
Meleklerininannesii ilknursarenacar Aaa evet çünkü benim de 6 Kasım son adet ama 25+4 üz bizde sizinki geç döllenme olmuş doktorun dediği gibi olsun geç olsun güç olmasın sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🫶🏻
papatyaseveranne Meleklerininannesii aynen öyle canım. 6 kasımsa, 6 mayısta tam olarak 6 ayınız bitmiş oluyor dolu dolu. 7.ayı doldurmaa başlıyorsunuz ☺️
Meleklerininannesii papatyaseveranne ayyy hadi bakalım geçsin gitsin zaman biran önce hayırlısıyla 🥹♥️🙏🏻
Meleklerininannesii tubimom ne demek canım benim, bence evlstlariniz çok şanslı ki sizin gibi bir anneye sahip 🥹💖
Happyymom1 Meleklerininannesii benim de sat 6 kasımm bakalım ne zaman gelicek bebisler,cogu gitti azı kaldı🥰🥰
Ao526- Meleklerininannesii 25+5 ile selamlar 👋🏻 Kıpır kıpır sağolsun 🙈 bugün ilk defa hıçkırığına şahit olduk eşimle 🥹 tabi bizde iki göz iki çeşme 😂 hamilelik hormonları ikimizide sardı 😂 Hızlı yürüyüp hareket ettiğim zaman nefes nefese kalıyorum 🙈 arada çarpıntı oluyor 😂 ama şükür iyiyiz 🙈 heyecanla bekliyoruz oğluşumuzu 😍💙
Meleklerininannesii Ao526- Ay canım benim çok güzel duygular çok güzel hisler bunlar aynısını dolu dolu yaşıyoruz sağlıkla sıhhatle gelsinlerr İnşallahh 🥹💖🌸🙏🏻