gunes88 26+2 temmuz sonu Ağustos basi bakalimm insallah🐣🐣 daha dün öğrendim sanki ne cabuk geçiyor zaman🌞
Meleklerininannesii Deniztrn şimdi senin hiçbir isim türünü beğenmemen işi bozuyor canım yoksa kolay ama senin iş zorr 🤭😂😂
Yaseminanne Meleklerininannesii Biz de 24+1 deyiz 😊 Dogum 23 agustos gibi görünüyor ve ben de hala isim bulamadmm
Yaseminanne esraEb hic sormadım ki doktora. Daha erken diye. Teefondaki uygulamada 23 agustos yazıyor
ilknursarenacar Meleklerininannesii benim de 6 Kasım son adet tarihi 24 haftalık olduk bugün ama geç döllenme olmuş detaylı da doktor 17 Kasım olarak söyle doktorlara dedi
Meleklerininannesii ilknursarenacar Aaa evet çünkü benim de 6 Kasım son adet ama 25+4 üz bizde sizinki geç döllenme olmuş doktorun dediği gibi olsun geç olsun güç olmasın sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🫶🏻
papatyaseveranne Meleklerininannesii aynen öyle canım. 6 kasımsa, 6 mayısta tam olarak 6 ayınız bitmiş oluyor dolu dolu. 7.ayı doldurmaa başlıyorsunuz ☺️
Meleklerininannesii papatyaseveranne ayyy hadi bakalım geçsin gitsin zaman biran önce hayırlısıyla 🥹♥️🙏🏻
Meleklerininannesii tubimom ne demek canım benim, bence evlstlariniz çok şanslı ki sizin gibi bir anneye sahip 🥹💖
Happyymom1 Meleklerininannesii benim de sat 6 kasımm bakalım ne zaman gelicek bebisler,cogu gitti azı kaldı🥰🥰
Ao526- Meleklerininannesii 25+5 ile selamlar 👋🏻 Kıpır kıpır sağolsun 🙈 bugün ilk defa hıçkırığına şahit olduk eşimle 🥹 tabi bizde iki göz iki çeşme 😂 hamilelik hormonları ikimizide sardı 😂 Hızlı yürüyüp hareket ettiğim zaman nefes nefese kalıyorum 🙈 arada çarpıntı oluyor 😂 ama şükür iyiyiz 🙈 heyecanla bekliyoruz oğluşumuzu 😍💙
Meleklerininannesii Ao526- Ay canım benim çok güzel duygular çok güzel hisler bunlar aynısını dolu dolu yaşıyoruz sağlıkla sıhhatle gelsinlerr İnşallahh 🥹💖🌸🙏🏻
Sezenn_ Meleklerininannesii Allah razı olsun canım benim 🙏🏻😍 Bekeleyen tüm anneler sağlıcakla kavuşalım inşallah 🌸🌸
tubimom Meleklerininannesii yaa benim hiç annem olmadı yanımda babannem büyüttü bunları duymak benim için ne ifade ediyor bilemezsiniz bilmediğim bişey oldum aslında yaşamadığım herşeyi yaşatmaya çalışıyorm ama şımartmam kuralciyimdir inşallah iyi bir anne olabilirim ikisine de 🤲❤️❤️