Meleklerininannesii Turna44 sağlıkla gelsin canım zamanında vaktinde en güzel hâliyle gelsin inşallah 💖🌸
Ayezhanim 24+6 agustos 17 görünüyor doğumum 🤲🤔ben 20/30 arası doğum yapacağımı dusunuyorum iki gün önce kontrole gitmiştim bir sonraki e nasipse 28 haftalıkken gidecem
Sezenn_ Meleklerininannesii 22 haftayız bizde oğlumla 💙🐣 2. gebeliğim benim kızım var 4 yaşında birde 😍 yorucu geçiyor benim ki doğumda sezaryen olacak kısmet olursa Ağustosun son haftalarına denk geliyor. Bugün de detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür iyiyiz 🌸🤗
Meleklerininannesii Sezenn_ çok şükür canım benim sağlıkla gelsin minik inşallah detaylı ultrasonunda da bir sorun olmamasına çok sevindim maşallah 🥰🩷
Hilallsili96 peki aranızda doğum yapacağı zamanı hissedebilen var mı ? 😀 Şahsen ben temmuz 25-30 arası doğurucakmışım gibi hissediyorum beklemicek sanki ağustosu ❤️
Bebiskosuu Gizemmiray35 mümkün değil matematik olarak tutmuyor ben 25+4üm doğum tarihi 13 Ağustos görünüyor. Sizinkinin 2 hafta atıp Ağustos sonu olması lazım
Gizemmiray35 Bebiskosuu valla depremden önce gittiğim Malatya nın en iyi doktorlarından biriydi daha ilk kontrolde tarihi öyle söylemişti bilemiyorum artık henüz takip edecek bir doktor bulamadım deprem bölgesinde bakalım o ne diyecek
tubimom Meleklerininannesii bebeğin besigine nevresim alıcaktim önce onun yatağına aldım bebek sonuçta bişey anlamıyor etkilenmez ama kızım etkilebilir inşallah doğru yapıyorumdur🤲❤️çok teşekkür ederim sizede🌸
Meleklerininannesii tubimom bence çok güzel bir düşünceniz var sonuçta ikisi de evladınız olduğu için dengede tutmak istiyorsunuz en doğal hakkınız ben sizin yerinizde olsam bende aynı şekilde davranırdım 🌸🩷
Naz1616 Meleklerininannesii 24+6 olduk normal doğum 20 Ağustos çıkıyor ama sezaryan olucagim için okadar bekletmez diye düşünüyorum hareketlerini çok fazla hissediyorum baya karnımı hareket etdiriyor
Mervvvever Kediler 23+3 bizimde Ağustos 28 doğum tarihi 4 kilo aldım hepsi popoma gitti desem kız popo yapar dediklerinin vücut bulmuş hali😅😅
Sezenn_ Meleklerininannesii Allah razı olsun canım benim 🙏🏻😍 Bekeleyen tüm anneler sağlıcakla kavuşalım inşallah 🌸🌸