• Gebelik
  • Bebekde kalp sorunu 16 hafta 5 günlük gebelik, VSD

gulfzlt yanlıs hatırlamıyorsam bizim de o civarlardaydı ne kadarlık bebeğiniz çoğunlukla yaşına kadar kapanıyor kapanmazsa 2 yaş demişti doktor darısı başınıza inşallah 😊

Betulnnmz 7 aylık ama vücudunu etkiliyor ilaç kullanıyoruz biz size ilaç başlanmış mıydı hiç ?

majamm perşembe günün 21+2 de kalpte vsd dendi bana 1.4 mm. Bilmediğim için çok korktum. 2 gün sonra yine başka bir prof dr perinatologa gittim . Yani dün. Adam yarım saat kalbine baktı hiçbir şey bulamadı. Ben neye inanıcagımı şaşırdım. Ama 30-32 de bir daha giderim belki . Belki gitmem. Kısacası başka doktorada gözükün ve 30-32 gibi tekrar gidin

Misramisra yaaaa çok geçmiş olsun peki ilk çocugunuzda ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı hiç?

5 gün sonra
          bir ay sonra

Betulnnmz merhabalar benimde durumum aynı çok üzülüyorum acaba kaç mm di sizin kalpteki vsd olan

Claire canım vallahi bilmiyorum ben kalbinde 1 delik var sanıyordum doğumdan sonraki kontrol de 3 olduğu anlaşılmış eşimle annem de benden saklamışlar sütüm kesilmesin diye 1 aylıkken gittiğimizde 1 tanesi geçmişti zaten vsd de tam yaşına gelmeden kapandı asd 3-4 mm idi

6 ay sonra

Eksijelibon merhaba doğum yaptınızmi benimde bebegimde detaylida kalpte 1.4mm vsd var herhagi bir sorunla karşılaşlaştınızmı?