Misramisra Allah yardımcınız olsun❤️
Bebekde kalp sorunu 16 hafta 5 günlük gebelik, VSD
Misramisra kalpde parlaklık yani odak delik mi demek yaa
Sevdeeee olabilir
gulfzlt yanlıs hatırlamıyorsam bizim de o civarlardaydı ne kadarlık bebeğiniz çoğunlukla yaşına kadar kapanıyor kapanmazsa 2 yaş demişti doktor darısı başınıza inşallah 😊
majamm perşembe günün 21+2 de kalpte vsd dendi bana 1.4 mm. Bilmediğim için çok korktum. 2 gün sonra yine başka bir prof dr perinatologa gittim . Yani dün. Adam yarım saat kalbine baktı hiçbir şey bulamadı. Ben neye inanıcagımı şaşırdım. Ama 30-32 de bir daha giderim belki . Belki gitmem. Kısacası başka doktorada gözükün ve 30-32 gibi tekrar gidin
gulfzlt yok hayır ilaç kullanmadı hiç kızım
Eksijelibon bana 2.3 mm söylenildi
Misramisra yaaaa çok geçmiş olsun peki ilk çocugunuzda ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı hiç?
gulfzlt hayır ilaç ya da ameliyat önermediler.
- Düzenlendi
Claire canım vallahi bilmiyorum ben kalbinde 1 delik var sanıyordum doğumdan sonraki kontrol de 3 olduğu anlaşılmış eşimle annem de benden saklamışlar sütüm kesilmesin diye 1 aylıkken gittiğimizde 1 tanesi geçmişti zaten vsd de tam yaşına gelmeden kapandı asd 3-4 mm idi
Eksijelibon merhaba doğum yaptınızmi benimde bebegimde detaylida kalpte 1.4mm vsd var herhagi bir sorunla karşılaşlaştınızmı?