ceylan_cakirr01 bende içiyorum üstteki kadına da doktoru içme faydasından çok zararı var yoğurt falan yersen de keçi sütü ile yapılanı ye demiş😂 bende tüketiyorum 7-24 elimizde sütle gezmiyoruz ki sanki eskiden doktora mı gidiliyordu dikkat mi ediliyordu kadınlar ne buluyorsa yiyip içiyorlardı o zaman hiç birinin çocuklarının sağlıklı olmaması lazım

Valla hergün 2-3 bardak içerim az önce yine büyük bi bardak içtim nıe zararlıymış 🤨

Hilal2
      Bilmem 😂 yorumlara bak birinin doktoru içme zararı daha çok falan bile demiş şaşırılcak iş😂

Gebelikte nefes almak çok zararlı deseler nefesimizi mi tutcaz?

NewMom__ şaşırtıcı belki pastörize iç dediyse yanlış anlamıştır

Avril doktorunuza sordunuz mu ne zararı varmış için gitsin hepimiz içiyoruz😂

NewMom__ ineğin sütü buzağı içindir insan sistemi için değil kazeini sindiremez insan vücudu sütün bir faydası yok içme dedi işlemden geçince ancak faydalı hale geliyormuş işlemden kastı yoğurt peynir gibi maya yöntemi tabii ki
            Doktorumdan iyi bilecek değilim içmiyorum eksikliğini de yaşamadım

Sadece gebelikte değil , bazı doktorlar sütün kanser hücrelerini aktif hale getirdiğini söylüyor :) bununla ilgili araştırmalar var insan üzerinde ama kaynakların yeteri kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum😌 o yüzden faydaları için içmeye devam 💪

NewMom__ her sabah içiyorum 😂😂😂 37 haftalik hamileyim onu diyenlerin bildiği yanildigina yetmiyor

NewMom__ ay yok her söylenene inanma. Her doktor görüşü de farklı diğer hamileliğimde sürekli içerdim yani

NewMom__ çiğ süt içmek zararlı ama diğer sütlerde sorun yok süt ve yoğurt hem sizin hem bebeğinizin kemiğini güçlendirir ve gelişimine iyi gelir yani içmelisiniz ben yoğurdu ev yapımı tercih ediyorum her gün bir kase yoğurt yiyorum bebeğim 1 hafta ilerden geliyor.

NewMom__ süt ve süt ürünlerinin kullanımı hem bebeğin kemik gelişimi hemde annenin kemik gelişimi için oldukça faydalı.önemli kalsiyum ihtiyacımız süt tarafından karşılanıyor ben market sütü bile değil bizzat inek sütü tüketiyorum günde 2 bardak hem midemi de yumuşatıyor

NewMom__ yok kız market sütü dedi . Yani pastorilize edilmeyen süt yoğurt peynir tüketimi yasak dedi . 🤣