ceylan_cakirr01 bende içiyorum üstteki kadına da doktoru içme faydasından çok zararı var yoğurt falan yersen de keçi sütü ile yapılanı ye demiş😂 bende tüketiyorum 7-24 elimizde sütle gezmiyoruz ki sanki eskiden doktora mı gidiliyordu dikkat mi ediliyordu kadınlar ne buluyorsa yiyip içiyorlardı o zaman hiç birinin çocuklarının sağlıklı olmaması lazım
Gebelikte süt tüketmek
Valla hergün 2-3 bardak içerim az önce yine büyük bi bardak içtim nıe zararlıymış 🤨
Gebelikte nefes almak çok zararlı deseler nefesimizi mi tutcaz?
Sadece gebelikte değil , bazı doktorlar sütün kanser hücrelerini aktif hale getirdiğini söylüyor :) bununla ilgili araştırmalar var insan üzerinde ama kaynakların yeteri kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum😌 o yüzden faydaları için içmeye devam 💪
- Düzenlendi
NewMom__ ay yok her söylenene inanma. Her doktor görüşü de farklı diğer hamileliğimde sürekli içerdim yani
NewMom__ süt ve süt ürünlerinin kullanımı hem bebeğin kemik gelişimi hemde annenin kemik gelişimi için oldukça faydalı.önemli kalsiyum ihtiyacımız süt tarafından karşılanıyor ben market sütü bile değil bizzat inek sütü tüketiyorum günde 2 bardak hem midemi de yumuşatıyor