Kızlar gebelikte süt zararlı diye içmeyenler varmış çok şaşırdım sütün ne gibi bir zararı var bilen yazabilir mi ben tüketiyorum valla 😂

Aynısını bana da dediler süt içme yoğurt yeme bebekte süt alerjisi olur dediler valla doğunca göreceğiz ben elimden gelse yemeklerin yanında bile süt içerim o derece seviyorum 😂

Sütün ne zararı olur ya aksine kemiklere faydalı özellikle gebelikte yani 🙈 kim demişse bunu delinin biri kuyuya bi taş atmış belli 😅

NewMom__ fazlası kansızlık yapar en fazla o da zaten hamilelikte normal bişey başka ne zararı olabilir ki 😅😅

Gm1709 ne yesek çocuğun ona alerjisi olur diyorlar abartılmadığı sürece ben her şeyi yeme taraftarıyım yiyorum da. Gebeliği hastalık gibi değerlendiriyor insanlar ben çok şaşırdım duyunca sormak istedim. 😂

NewMom__ ne saçma şeyler ya, arkadaşlar protein, omega 3 ve kalsiyum bunlar hamileliğin en önemli besinleri, doktorlardan iyi biliyor herkes maşallah. Benim daha 6 haftalıkken doktor günlük yumurta süt yoğurt bunları aksatma iyi olur dedi. Dr Kağan kocatepe var izleyin bol bol arkadaşlar.

NewMom__ benim diyetisyenim günde 3 öğün süt ürünü öneriyor her ana öğünümde ya yoğurt ya ayran var ara öğünlerde de süt tüketiyorum çok şaşırdım şuan mantığı ne acaba😄

Kubrarmz
            Ahhahahah 😂 tabiki taze hazır sütle marketteki süt bir olmuyor market sütleri için zararlı diyorlar herhalde
            ama napıcaz hepimizin kapıda ineği yok ki sağalım😂😂

NewMom__ fazla inek sütü normal zamanda da zarar kucuk bir araştırmaya bakar canım. Vücut florasinı bozuyor vs vs denilen çok şey var. Ama ben iciyorum hamilelikte. Öncesinde boş süt çok içmem zaten

Sevince gerçekten bende duyunca çok şaşırdım 😂 Dr Kağan Kocatepe benimde izlediğim bir doktor her gün izliyorum neredeyse😂

NewMom__ süt kabızlığa neden olurmuş bende yeni öğerndim..Kabızlık sorunu olanlar yalnız kahvaltıda tüketmeli

vyusala tabi ki yani sabaha süt öğlen yoğurt akşam ayran mesela olabilir ha sürekli düzenli mi herkesin imkanı olmayabilir dediğin gibi kabızlığı tetikliuebilir ama zaten hamilelikte kabızlık çoğu insanda oluyor. Ne cahil toplumuz ya koca karı önerileri sürekli bunu ye şunu ye sıkıcı ben kimseyi dinlemiyorum doktorum liste verdi gayette güzel gidiyor kendimi sağlıklı doymuş hissediyorum önemli olan bu.

NewMom__ hic ama hic icmedim sut gebe okulunda ebe hergun icmen gerek falan dedi sevmiyorum icemiyorum deyince sut urunleride uersen olur dedi 25 haftalik.oldum yogurt peynir yiyorum genelde

Sevince Bende her şeyi tüketiyorum sonuçta tek besin kaynağımız süt değil ki bu yorumu da süt içerken yazıyorum😂😂😂😂

NewMom__ Bana doktorum ilk günden beri yarım litre iç demişti 😅 şuan günde bı bardak süt bı kase yoğurt tüketiyorum

NewMom__ vallah ben her şeyden yiyorum abartmadıkça canımın çektiğini. Sütün belki fazlası zarar olur,gaz yapar diye her halda. Zaten her şeyin fazlası zarardır