Kızlar gebelikte süt zararlı diye içmeyenler varmış çok şaşırdım sütün ne gibi bir zararı var bilen yazabilir mi ben tüketiyorum valla 😂
Gebelikte süt tüketmek
NewMom__ Bende içiyorum arada dün içtim mesela
Aynısını bana da dediler süt içme yoğurt yeme bebekte süt alerjisi olur dediler valla doğunca göreceğiz ben elimden gelse yemeklerin yanında bile süt içerim o derece seviyorum 😂
Sütün ne zararı olur ya aksine kemiklere faydalı özellikle gebelikte yani 🙈 kim demişse bunu delinin biri kuyuya bi taş atmış belli 😅
defneveannesii_ hahahah bende öyle düşünüyorum ya her şey yasak diyorlar ne yiyip ne içicez bilemiyorum😂
NewMom__ fazlası kansızlık yapar en fazla o da zaten hamilelikte normal bişey başka ne zararı olabilir ki 😅😅
Banada doktorun günde bir bardak süt iç demesi 😅😅
vyusala tabi ki yani sabaha süt öğlen yoğurt akşam ayran mesela olabilir ha sürekli düzenli mi herkesin imkanı olmayabilir dediğin gibi kabızlığı tetikliuebilir ama zaten hamilelikte kabızlık çoğu insanda oluyor. Ne cahil toplumuz ya koca karı önerileri sürekli bunu ye şunu ye sıkıcı ben kimseyi dinlemiyorum doktorum liste verdi gayette güzel gidiyor kendimi sağlıklı doymuş hissediyorum önemli olan bu.
NewMom__ Bana doktorum ilk günden beri yarım litre iç demişti 😅 şuan günde bı bardak süt bı kase yoğurt tüketiyorum