NewMom__ vallah ben her şeyden yiyorum abartmadıkça canımın çektiğini. Sütün belki fazlası zarar olur,gaz yapar diye her halda. Zaten her şeyin fazlası zarardır

NewMom__ pastörize edilmis olmasi lazim yani süt ürünlerinde pastörize edildigi sürede herseyi tüketebilirsiniz

NewMom__ bn hayvansal süt içmiyorum badem sütü içiyorum. Değerleri daha yüksek daha zengin içerik bakımından. Hayvansal sütü hazımsızlık yaptığı için normalde içmezdim gebeliktede tüketmiyorm. Doktorumun ve diyetisyenimin tavsiyesi ile tabiki🌸

NewMom__ doktorum her sabah sut ic her aksam yogurt ye dedi basindan beri tuketiyorum. Her seye alerjisi olabilir bunu bilemeyiz o zaman hicbir seu yememem lazim.. dogunca anlasilir zaten alerjisi varsa tuketilmez. Homojenize edilmemiş süt bakteri olusum ihtimaline karşı önerilmiyor. Yani sadece paketli süt yoğurt öneriliyor.

Kızlar bana şu mayonezi de savunun da yiyeyim yaaa😂😂 en sevdiğim şey ama çiğ yumurtadan yapılıyor diye yemeyin diyorlar 😂😂 hasret kaldım mayoneze

NewMom__ aksine kaynanam zoru ile iciyordum akşamları bazen midemi bile bulandırıyordu artık ara sıra iciyorum ama süt tüketmek zararlı değil aksine yararlı

@NewMom__
Pastörize edilmis yaziyorsa arkasinda yiyebilirsin doktorumla konustum ve ben ilk hamileligimdede tükettim simdide tüketiyorum 🤣

NewMom__ benim doktorum içme hiç faydası yok zararı var onun yerine yoğurt ve peynir tüket hatta mümkünse onlar da inek değil keçi olsun dedi ama bulantım var keçi kokuyor normal yoğurdu bile azıcık yiyebiliyorum

NewMom__ yiyebilirsin canim..

Çiğ yumurta içermeyen ve cam kavanozlarda satılan mayonez türü çok daha sağlıklı olacaktır. Bu tür mayonezler, genellikle pastörize yumurta ile yapılır.
      Dedigim gibi iceriginde pastörize yazmasi önemli pastörize olan mayonez cig yumurta ile yapilmiyor cünkü ❤️

NewMom__ ay ne zararı aksine bebeğe kilo aldıran ve en faydalı yiyecek içeceklerin arasında. Hergün 1 bardak soğuk olarak içmeye çalışıyorum. Çünkü soğuk içince mide yanmasınada iyi geliyor

NewMom__ kim demis onu😂😂yaa boyle bi sacmalik olurmu vitamin dir sut yogurt yani yenmese sacma olur

İlk gebelıgımdede içtm hc bısey olmadı. Smdı yıne ıcıyrm. Özellikle gecelerı içim yanıyor. Soguk sütü içince gecıyor

ceylan_cakirr01 bende içiyorum üstteki kadına da doktoru içme faydasından çok zararı var yoğurt falan yersen de keçi sütü ile yapılanı ye demiş😂 bende tüketiyorum 7-24 elimizde sütle gezmiyoruz ki sanki eskiden doktora mı gidiliyordu dikkat mi ediliyordu kadınlar ne buluyorsa yiyip içiyorlardı o zaman hiç birinin çocuklarının sağlıklı olmaması lazım

Valla hergün 2-3 bardak içerim az önce yine büyük bi bardak içtim nıe zararlıymış 🤨

Hilal2
            Bilmem 😂 yorumlara bak birinin doktoru içme zararı daha çok falan bile demiş şaşırılcak iş😂

Gebelikte nefes almak çok zararlı deseler nefesimizi mi tutcaz?

NewMom__ şaşırtıcı belki pastörize iç dediyse yanlış anlamıştır

Avril doktorunuza sordunuz mu ne zararı varmış için gitsin hepimiz içiyoruz😂