• Öneri
  • Kızlar bebeğinize zemzem suyu ve hurma sürecekmisiniz?

u-akyz hah şimdi oldu anladım çok teşekkür ederim ❣️🥰benimde kardeşim imamhatipli hoca zaten ona okutturururum

Ağızda çiğneyip koymıcam tabiki ama ikiye bölüp sadece diline sürüp 1 damlada zemzem suyu vericem Allah tabi o esnada nasip ederse

Bu milletteki yeni doğan bebeklere bir şeyler sürme isteği nereden geliyor acaba dün de biri bebeği tuzlamayı sormuştu zemzemi anlarım da çiğneyip ağzına sürmek nedir inanmayın şöyle şeylere faydası yok zararı var mikrop kapar zaten hassaslar her duyduğunuzu uygulamayın

_brcu88_ canım bebeğe uygulanacak hurmayı yapam kişi biraz eziyor yumuşatıyor yumuşak yeri ile bebeğin ağzına sürülüyor eğer güvendiğiniz bir kişi işe kendi ağzında biraz nemlendirebilir zemzemde pamuğa yapıyorduk biz pamuk ile yapıyorduk

NewMom__ bebeği doğurup ağzına ciyneyip vermedik zaten sadece bilgi amaçlı burada soruyoruz başlıklar açıyoruz ..😁😂

adetim 1 Mayıs bu ay femara+gonal f+Ovitrelle kullandım salı günü kan verdım 1.20 Çarşamba kan verdim 5.9 napayım sizceee💙

u-akyz aynen duymuştum bunu o yüzden zaten merak edip araştırma gereği duydum ❣️🥰 Allah’ın izniyle o günlere gelince yapacağım bende