Kızlar bebeğinize zemzem suyu ve hurma sürecekmisiniz?
_brcu88_ ya allahim 😂😂 hurmanin suyumu var onuda şimdi ogrniyorum 😂
_brcu88_ ben hastane çantama koydum canım şifa niyetine vermeyi düşünüyorum hiç bi sakıncası da olmaz minicik değdirmekten
miniklerim__ bende merak ettim işte 😂🤣🤣ondan açtım bu başlığı 🤣😂benim bildiğim hurmada yok acaba farklı bir hurmadan mi bahsediyorlar 😂🤣
_brcu88_ nasipse yapacağım canım 3 hurmadır aslı bunun doğumdan önce 3 hurmaya ayrı ayrı 3 yasin okunur 1.hurma anne doğuma girmeden önce yer 2.hurma bebeğe takvalı ağzı dualı biri tonik yapar zemzem ile beraber 3.hurmayı ise anne doğumdan sonra tekrar yer 😍 doulam olacak nasipse benim doğumda yanımda o kişiye yaptıracağım 🙏🏻
Laliinnvanilya yaani bencede ❣️bende vermeyi düşünüyorum sadece hurmayı nasıl verdiklerini bilemedim ondan böyle bir başlık açtım
_brcu88_ cennet hurmasi olmasn 😂
miniklerim__ nebilim gız 🤣😂hamile olalı çeşit çeşit şey duyuyorum 😂🤣
_brcu88_ hindistan cevizi yokmu onun suyuda dusuk yapiyomus bende onu bugun ogrendim 😂
miniklerim__ tövbe estağfurullah 😂
Ağızda çiğneyip koymıcam tabiki ama ikiye bölüp sadece diline sürüp 1 damlada zemzem suyu vericem Allah tabi o esnada nasip ederse
_brcu88_ yok yapmicam
Bu milletteki yeni doğan bebeklere bir şeyler sürme isteği nereden geliyor acaba dün de biri bebeği tuzlamayı sormuştu zemzemi anlarım da çiğneyip ağzına sürmek nedir inanmayın şöyle şeylere faydası yok zararı var mikrop kapar zaten hassaslar her duyduğunuzu uygulamayın