Kızlar bebeğinize zemzem suyu ve hurma sürecekmisiniz?
miniklerim__ bende öyle yapayım 😂yaa diyorum yaa tam bilmiyorum kimisi çiğneyip vercen diyor kimisi çiğneyip suyunu sikacan diyor suyu nasıl çıkacak onuda bilemedim
_brcu88_ ya allahim 😂😂 hurmanin suyumu var onuda şimdi ogrniyorum 😂
_brcu88_ ben hastane çantama koydum canım şifa niyetine vermeyi düşünüyorum hiç bi sakıncası da olmaz minicik değdirmekten
miniklerim__ bende merak ettim işte 😂🤣🤣ondan açtım bu başlığı 🤣😂benim bildiğim hurmada yok acaba farklı bir hurmadan mi bahsediyorlar 😂🤣
_brcu88_ nasipse yapacağım canım 3 hurmadır aslı bunun doğumdan önce 3 hurmaya ayrı ayrı 3 yasin okunur 1.hurma anne doğuma girmeden önce yer 2.hurma bebeğe takvalı ağzı dualı biri tonik yapar zemzem ile beraber 3.hurmayı ise anne doğumdan sonra tekrar yer 😍 doulam olacak nasipse benim doğumda yanımda o kişiye yaptıracağım 🙏🏻
Laliinnvanilya yaani bencede ❣️bende vermeyi düşünüyorum sadece hurmayı nasıl verdiklerini bilemedim ondan böyle bir başlık açtım
_brcu88_ cennet hurmasi olmasn 😂
miniklerim__ nebilim gız 🤣😂hamile olalı çeşit çeşit şey duyuyorum 😂🤣
_brcu88_ hindistan cevizi yokmu onun suyuda dusuk yapiyomus bende onu bugun ogrendim 😂
miniklerim__ tövbe estağfurullah 😂
Ağızda çiğneyip koymıcam tabiki ama ikiye bölüp sadece diline sürüp 1 damlada zemzem suyu vericem Allah tabi o esnada nasip ederse