Asya2838 yani sağlıklı olan hareketin az ama sert olması ben neredeyse 3-4 gun hiç hissetmiyordum 37. Haftamda

6 gün sonra

@meva_asil_moms aa öyle mi hadi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah beraber gün sayacağız seninle geriye birde aynı hastane de olsaydık güzel olurdu ☺️Geriye dünür olmak kalırdı 🤣😳

Mhtpkts keşke aynı hastanede olsaydık sana kaçta gel dediler son 8 gün bu arada Allahın izniyle

@meva_asil_moms bana saat konusunda bilgi verilmedi sadece gün söylendi çarşamba bir daha çağırdı o zaman söyler belki seni tekrar çağırdılar mı peki çok az zaman kaldı korku tırmanıyor yavaş yavaş 🫣

Mhtpkts tekrar çağırmadı 17 mayıs 07:30 da burada ol gece 12 den sonra birsey yiyip içme dedi

@meva_asil_moms bizim bebeğin gelişimi geriden geliyormuş yatış verdiler galiba çarşamba olmayacak bende imza attım eve geçtim bu günlük sancılarımda çıktı yarın sabahtan tekrar gideceğim o zaman tam belli olacak canım çok düşük kilosu dediler 😞

@meva_asil_moms 35. Haftada kalmış dediler 2600 dediler karın çevresi küçük çıktı nst de de sancım çıktı zaten artık çok toplanıyor farkındayım ama sıkıntı olmaz dayanırım demiştim ben bakalım

@meva_asil_moms ve bende doğuranlar kervanına katıldım darısı sana canım ☺️🌺sancım olunca gelişim geriliği olunca da hemen sabah aldılar ameliyata