Asya2838 hareket azlıgı vardı 37 haftalık olduk ben hissetmek için kendimi dinliyordum sürekli nstde de hareket cıkmadı doktorum bu bizim göremediğimiz bir sorunun oldugunu gösterir sen bizim harıtamızsın hissetmemen normal değil dedi acil sezeryan önerdi doktoruma guvenıp ertesi gün yatış yaptık maalesef boynuna kordon dolanmıştı çok şükür bir sorun yaşamadan atlattık

Melisssssss bende 39+1 haftalığım daha çatı muayenesi olmadım cuma günü yapılır belki

Asya2838 yani sağlıklı olan hareketin az ama sert olması ben neredeyse 3-4 gun hiç hissetmiyordum 37. Haftamda

6 gün sonra

@meva_asil_moms aa öyle mi hadi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah beraber gün sayacağız seninle geriye birde aynı hastane de olsaydık güzel olurdu ☺️Geriye dünür olmak kalırdı 🤣😳

Mhtpkts keşke aynı hastanede olsaydık sana kaçta gel dediler son 8 gün bu arada Allahın izniyle

@meva_asil_moms bana saat konusunda bilgi verilmedi sadece gün söylendi çarşamba bir daha çağırdı o zaman söyler belki seni tekrar çağırdılar mı peki çok az zaman kaldı korku tırmanıyor yavaş yavaş 🫣

Mhtpkts tekrar çağırmadı 17 mayıs 07:30 da burada ol gece 12 den sonra birsey yiyip içme dedi

@meva_asil_moms bizim bebeğin gelişimi geriden geliyormuş yatış verdiler galiba çarşamba olmayacak bende imza attım eve geçtim bu günlük sancılarımda çıktı yarın sabahtan tekrar gideceğim o zaman tam belli olacak canım çok düşük kilosu dediler 😞

@meva_asil_moms 35. Haftada kalmış dediler 2600 dediler karın çevresi küçük çıktı nst de de sancım çıktı zaten artık çok toplanıyor farkındayım ama sıkıntı olmaz dayanırım demiştim ben bakalım